Győri Audi ETO KC – Budapest Bank-FTC  32-24 (16-14)

Győr, 2200 néző. Vezette: Dobrovits, Tájok
ETO: Pálinger – MRAVIKOVA 6, Hornyák, Spiridon 2, GÖRBICZ 16(10), Bradeanu 1, Vérten 3.
Csere: HERR (kapus), TOMORI 4, Dokic 1, Temes, Deáki.
Edző: Konkoly Csaba
FTC: Pastrovics – Kovacsicz 2, Soós 3, Uhrakova 2(1), Szucsánszki 3, ZÁCSIK 4, Juhász 6(5).
Csere: Harisova (kapus), Szamoránsky P. 2, Ilyés, Kocsis, Németh H. 2.
Edző: Zsiga Gyula
Hétméteresek: 10/10, illetve 7/6
Kiállítások: 4, illetve 8 perc

A meccs előtt nosztalgiázott egy kicsit a Fradi-tábor ("Bajnokcsapat, bajnokcsapat…"), aztán sokkal több örömük már nem akadt a meccsen, bár tény, hogy a fővárosiak kezdtek jobban (0-2). Megrázta magát az ETO és a vezetést is átvette, de Zácsik átlövéseivel és Juhász heteseivel tapadtak a vendégek a győriekre. Pálinger helyett Herr állt a hazai háló elé és ragyogóan védett. Neki és az első félidőben 10 találatig jutó Görbicznek köszönhetően már 4 gól is volt a különbség, de ekkor még felzárkóztak Zácsikék.
A fordulás után úgy tûnt, a Fradi még az öltözőben a ragadt, az ETO viszont sebességet váltott és ezt a tempót már nem tudták felvenni a vendégek, akik ha el is jutottak helyzetig, azokat rendre elhibázták. Illetve legyünk igazságosabbak: Herr védett parádésan. 27-nél a győri közönség pedig rászámolhatott a vendégcsapatra. Görbicz parádésan és fegyelmezetten kézilabdázott, sőt olykor túl önzetlen volt. Az ETO második hazai rangadóját is könnyedén nyerte, és 100%-os teljesítménnyel vezeti a tabellát.

Konkoly Csaba:  A szünetben kértem, hogy védekezzünk agresszívabban és járassuk gyorsabban a labdát. A lányok ezt a kérésemet tökéletesen teljesítették. Görbicz Anita fantasztikusan játszott és taktikailag is tökéletesen fegyelmezett volt, Herr Orsi pedig stabilitást adott a védekezésünknek.