Jól kezdte a mérkőzést a Fradi, hiszen a harmadik percben már 2-0-ra vezettek a fővárosiak, de a hazaiak összeszedték magukat, és öt perc alatt 3-2-re fordítottak. A két gárda ettől fogva a félidő derekáig felváltva vezetett. 8-8-as állásnál mindkét mester kapust cserélt, és ez a hazaiaknak kedvezett, négy góllal is elhúztak.
A szünetre azonban kettőre apadt a Győr előnye. A Konkoly-csapat elsősorban Görbicz Anitának köszönhette a feltámadást, hiszen a válogatott irányító tíz gólt szerzett az első játékrészben.
A második felvonás elején még egyszer feljött a Fradi (15-14), azonban Herr Orsolya nagyszerû napot fogott ki, és alig lehetett bevenni a kapuját. Ennek köszönhetően a győriek folyamatosan növelték a különbséget, és a második félidő felére már tízzel vezettek.
A folytatásban sem forgott veszélyben a hazai győzelem, és végül nyolccal nyert az előző szezon ezüstérmese a bajnok ellen. Mindenképpen említést érdemel Görbicz Anita teljesítménye, aki tizenhat góllal zárt, igaz ebből tizet büntetőből szerzett.