A folytatásban valamivel jobban ment a játék Görbiczéknek. Különösen az irányító volt elemében, aki a hétmétereseket könyörtelenül lőtte be, emellett rengeteg labdát szerzett, akciógólokat lőtt, s ahogyan egy játékszervezőhöz illik, jobbnál jobb labdákkal „tömte" társait. Méltó társa volt Herr, aki jóval ötven százalék fölött védett.
Szünet után az első öt percet nagyon megnyomták a győriek, egy 5–0-ás periódussal tulajdonképpen eldöntötték a rangadót.
A 45. percben már tízgólos volt a különbség, s a hátralévő időben a bajnoki címvédő már nem tudott jelentősen faragni hátrányából, így az Audi-ETO továbbra is egyedüli százszázalékos csapatként vezeti a bajnoki táblázatot, s kellő önbizalommal várhatja a hétvégi, győri BL-selejtezőt.

Nyilatkozatok
Konkoly Csaba: – A második félidő első nyolc percében elsősorban Herr és Görbicz kiemelkedő teljesítményének köszönhetően sikerült kialakítanunk azt a különbséget, mely a végén volt a két gárda között.
Zsiga Gyula: – Úgy érzem, a játék képében nem volt benne ilyen arányú vereség. Sajnos rengeteg ziccert hagytunk ki, Herr Orsi egyszerûen megbabonázott bennünket.
Herr Orsolya: – Jól felpörögtünk a mérkőzésre, s elsősorban a második félidőben mind támadásban, mind védekezésben nagyszerûen játszottunk.
Görbicz Anita: – A védőmunkánk és a kapusteljesítmény döntő volt. Gyors indításokból sikerült gólokat lőnünk, s mikor nőtt a különbség, akkor sem álltunk le, így azt hiszem, teljesen megérdemelten győztünk.