Az Elek Gábor által vezetett ifik közül egyedül talán Bogdán Nikolett dícsérhető, ő volt az aki, bár magához mérten nem játszott jól, de színt vitt a meccsbe - mármint vendégoldalról. A mérkőzés végén elmondta, hogy egyáltalán nem volt elégedett a teljesítményével, védekezésben nem tudott jól kilépni a lövőkre és hét gólja ellenére támadásban is lehetett volna aktívabb. Németh Csilla ebben a korosztályban szerzett rutinjára azért nyugodtan építhetett a Fradi, de a büntetők értékesítésével együtt ő is megállt a misztikus 7 találatnál.
Győri Audi ETO KC - Budapest Bank-FTC 35-28 (18-14)

A felnőttek meccsén a Győr végre "vérre menő" tétmeccsen is vissza szeretett volna vágni a május végi népligeti vereségért, ez pedig érezhető is volt a játékukon. Mraviková először játszott ellenünk, Kovacsicz és Juhász viszont volt kenyéradója ellen akkor, amikor valami rangja is volt a meccsnek. Az, hogy ismerik a riválist az egyúttal hátrány is, hiszen az ellenfél is tud minden titkot a korábbi társakról, de ezt tudtuk előre, arra viszont nem számíthattunk, hogy ilyen jól kezdjük a meccset. Uhraková értékesített büntetőjével és Soós találatával 0-2 volt az eredmény, ami fociban talán az osztálykülönbség ellenére is elég lenne (bár ennél a csapatnál..), de ezúttal tudtuk, hogy megizzadnak még a pont(ok)ért a lányok. Apropó foci: az ETO-tól igazolt Vincze Ottó is a helyszínen tekintette meg az összecsapást, nyakában Ádám fiával, de a kérdés csak az, hogy kinek szurkolt? Ottó elmondta, hogy a Fradinak, az első osztályú futballgárdák közül azonban előző klubjának - mondjuk itt a fővárosi zöld-fehérekért nehéz is lenne szorítani. Itt és most viszont szeretné kiszurkolni a vendéggyőzelmet. Persze.
Mi is ezt szerettük volna, de a szünetben mintha benn maradtak volna az öltözőben a mieink, úgy megszórtak minket pár perc alatt a győriek, hogy csak kapkodtuk a fejünket. Sajnos ekkor már nemcsak sejthető, hanem igazán érezhető és látható is volt, hogy ha például a fiatal, de rutintalan Zácsikra kilépnek, akkor már nem meri elvállalni az átlövést, továbbpasszolt labdáira Görbicz pedig éhes farkas módjára csapott le. Önbizalmukat vesztették a kedvencek, innen pedig már nehéznek tûnt a felállás. Szucsánszki helyett Kocsis irányított - kevés sikerrel - a szélsőkig nem nagyon jutott el a labda, a beállóst pedig, mindegy melyikük volt a falban, nincs rá jobb szó, szétgyilkolták a győri belső emberek.
Görbicz Anita semlegesítését nem tudtuk megoldani, a hazai klasszis ezúttal védekezésben is elsőrangút nyújtott, labdaszerzésekkel és remek indításokkal megspékelve, de teljesítményére a hetesekkel tette fel a koronát. A mieinknél Soós Viktória játéka emelhető ki, de ő is inkább az első félidőben vitézkedett. Egy szó, mint száz: a fiatal csapatunknak szoknia kell még az ilyen légkörû csatákat (főleg idegenben, idén még csak Békéscsabán sikerült nyernünk) és sokkal nagyobb önbizalommal pályára lépni, mert ez a Győr is legyőzhető!
Győri Audi ETO KC - Budapest Bank FTC 32-24 (16-14)