KA: Jobb volt ennyivel a Győr?
ZsGy: Abszolút nem. Ráadásul még el is szórakozták az utolsó 10 percet. Ott hogyha a csapat picit rutinosabb, följöhettünk volna 4-5 gólra és az egy tisztességesebb vereség. Benne volt a pakliban az is, hogy kikapunk nagy arányban, de ezzel a hozzáállással Derecskén biztos, hogy nyertünk volna. Vegyük ki a dolognak a pozitív élét. Buta kiállításokat szedtünk össze sorozatban, olyan kiállításokat, amelyeket ha picit okosabban végiggondolja az adott játékos aki elkövette, azt nem tenné a következő mérkőzésen. Ezt nagyon szépen ki is használta a Győr.

KA: Nekünk a Győr egy mumus. Itt mindig sikerül nagyon kikapni.
ZsGy: Így van, de benne volt a mai meccsben az is hogy nem. Ha nem hagyjuk ki azt a rengeteg ziccert a Herr Orsinak. A játékosok kicsit fellélegeztek mikor a Győr lecserélte Pálingert az első félidőben, úgy látszik hogy a Herr Orsi volt nekünk a mumusunk.

KA: Az első félidő akár döntetlen is lehetett volna a játék képe alapján, Herr Orsinak volt néhány elég "szerencsétlen" megmozdulása, 3-4 gólt is köszönhetünk neki. A nézőtéren abban bíztunk hogy a második félidőben azt a két gól hátrányt ledolgozzuk gyorsan. Aztán 12 perc után 10-3 volt a második félidő...
ZsGy: Nem értem a második félidő első 10-12 percét. Függetlenül attól, hogy átbeszéltük a lányokkal az öltözőben, hogy mit hogyan kéne tenni, pillanatok alatt elment a Győr. Ezt nyögtük végig a meccsen. Ilyen könnyû gólokat nem szabadna az ellenfélnek adni, pláne ilyen csapatnak mint a Győr.

KA: Zizi miért csak a második félidő közepén játszott?
ZsGy: Teljesen kiesett a játék ritmusából, elképzelés nélkül, irányítói gondolkodás nélkül játszott. Nem vette észre a szituációkat, haszontalan dolgokat csinált, gyúródott, ütötte magát és a csapatot nem mozgatta. Kukac amikor bement, úgy gondolom, hogy nagyon jó dolgokat csinált, neki is volt egy csomó meggondolatlan lövése. Szandra mikor lejött az Anit be kellett tennem, ő is egy csomó lövést előkészítés nélkül vállalt be, amiből leindítottak. Igazság szerint Lulunak a beálló tevékenysége is ebben a mozgékony győri falban nem igazán volt hatékony, ezért játszattam Pirit, csak Piri meg kihagyta a helyzeteit. Szóval igazság szerint meg voltam fogva. Azt hogy Mónika ilyen betlit fog játszani, arra senki nem gondolt, a Gabi is azt kell mondjam, hogy felemás játékot nyújtott, hiszen belőtt gólokat, de ziccereket is hagyott ki. A csapatból olyan túlságosan maradandót nem alkotott senki talán.

KA: A szurkolótársakkal azt láttuk, hogy amikor Zizi visszajött (nálam ő az első számú favorit, úgyhogy én mindig elfogult vagyok vele szemben)...
ZsGy: Azt látom :-)...

KA: ... úgy tûnt hogy kicsit felrázta a csapatot...
ZsGy: Lőtt három gólt, bal kettesben csinált egy induló cselt és jobb kettesben lőtt kapura, úgy hogy közben hárman álltak mögötte és várták a labdát. Ez megy kétszer, de harmadszor már nem megy, mert akkor már a földön volt. Azt gondolom, hogy OK, de alapvetően nem ez volt a feladata, nem ezt kellett volna neki csinálnia. Függetlenül attól, hogy Zizit egy nagyon nagy tehetségnek tartom, borzasztóan kedvelem, mint játékost, de a védőmunkájával igen nagy problémák voltak sajnos.

KA: Felépült már abból a nyár végi sérüléséből?
ZsGy: Szerintem fel. A Cornexi ellen kifejezetten jól játszott, nem tudom mennyire izgult ezen a meccsen, mennyire feszülten kezdte a mérkőzést. Mindig nagyon készül, mindig nagyon akar, most valahogy nem jött össze. A következő meccsen biztos jól fog játszani. Az élsportolókkal ez előfordul.

KA: Debrecent illene megverni hazai pályán...
ZsGy: Most temető van? Eltemettük a csapatot?

KA: Nem, abszolút nem, a szurkolókból sem ez jött le. Győrben bárki kikaphat.
ZsGy: Te vagy nagyon negatív :-) Ezzel a játékunkkal Derecskén bőven nyertünk volna egy tizessel, függetlenül attól, hogy nyolccal kikaptunk Győrben. De fognak még sokan itt kikapni...

KA: Viszont a Győr is megy Derecskére :-)
ZsGy: Így legyen :-) Ezt a butaságot szerintem még egy csapat már nem fogja eljátszani, mint mi, de neked legyen igazad :-)

KA: Köszönöm szépen.