A csoport másik találkozóján meglepetésre a Metz egygólos vereséget szenvedett az UMF Stjarnantől. A magyar bajnok Budapest Bank-FTC alanyi jogon szerepel a 16-os főtáblán.
Egyértelmûen a hazai pályán szereplő Győr számított a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülésért megrendezett három napos selejtező-torna favoritjának, és nem is lehetett más az elvárás, mint az, hogy Konkoly Csaba együttese veretlenül jusson a legjobb tizenhat közé.
Esélyeshez méltóan kezdte a mérkőzést a Győr. A hazaiak az első hét percben hat gólt szereztek, és nagyszerû védekezésüknek, nomeg Pálinger védéseinek köszönhetően csupán egyet kaptak. A továbbiakban sem állt le a győri-henger és Spiridon-Mraviková és Bradeanu sorozatban lövöldözték a zöld-fehér gólokat, aminek a tizennyolcadik percre az lett az eredménye, hogy a két csapat közti különbség tízre duzzadt. Konkoly Csaba együttese ezután sem vette félvállról a mérkőzést, nagyszerû támadásokat vezetett, így nem is volt meglepő, hogy a hazaiak akkor vették be a szlovák csapat kapuját, amikor csak akarták. A Győr talán a szünet előtt öt perccel vett vissza egy kicsit, ekkor a magyar bajnokság ezüstérmese emberelőnyben kapott két gólt, és egyet sem szerzett, de a pihenőre így is tizenkettő maradt az előnye.
A második félidőben a biztos vezetés tudatában Konkoly Csaba azt is megtehette, hogy a fiatalokat játszatta, akik éltek is a lehetőséggel és nem csak tartották az előnyt, hanem tíz perc elteltével még kettővel növelték is azt. A végén könnyû szerrel összejöhetett volna akár a húszpontos siker is a magyaroknak, de Görbicz és Djokics remeklése nem bizonyult elégnek ehhez, hiszen kissé kiengedett a végére az ETO. A tizennégy pontos győzelem így is tekintélyt parancsoló.
A csoport másik mérkőzésén meglepetésre a Metz egygólos vereséget szenvedett az UMF Stjarnantől. Az izlandi csapat a szünetben hattal is vezetett a franciák ellen, akik a második játékrészben mindent megtettek azért, hogy megfordítsák a találkozót, és igaz kétszer egyenlítettek, de végül elvesztették a mérkőzést.