Mocsai Lajos előzetesen csak tizenhárom embert íratott be a jegyzőkönyvbe, ugyanis a szabályok megengedik, hogy a tizennegyedik játékost az edző mérkőzés közben jelölje ki. A fennmaradó helyre ketten pályáztak, Gál Gyula és Marko Vujin. Előbbi korábban két meccset is kihagyott, míg utóbbit törött ujja akadályozta a pályára lépésben.
Nagy rohanással kezdődött az összecsapás, mindkét gárda sokat hibázott. Így az ötödik percben még csak 2:1 volt az állás. Aztán mégis belelendültek a csapatok. De hiába lépett meg a Veszprém 5:2-re, negyedóra elteltével a hazaiak még ott lihegtek a vendégek nyakán, 7:8. Főleg Szabó kapus őrző-védő szolgálata volt hatékony, és őszintén szólva a veszprémi védőfal sem volt igazán összeszedett. Végül sikerült kilábalni a kezdeti kábulatból, és 9:9 után megnyugató előnnyel vonulhatott az MKB pihenőre.
Fordulás után Perezék számtalan helyzetet kidolgoztak, de Szabó kapus eszén csak nehezen lehetett túljárni, 15:21. Ezután nagy rohamokat indított a Veszprém, sorozatban hatszor is eredményesek voltak, s így már tetemester hízott a különbség. Tizennegyedikként Gál Gyula a 45. percben pályára lépett és az 53.-ban Eklemovics pazar passzát értékesítette. A lelkesen küzdő Győr a hajrában sem tudta komolyabban megnehezíteni az MKB dolgát.
Ezen a meccsen valamennyi veszprémi játékos szereplési lehetőséghez jutott, és az idegenben aratott tizenhárom gólos siker azt jelenti, hogy továbbra is őrzi a gárda a vezető helyét a NB I B jelû csoportjában.

Deáki István: - Remélem, kellemes ellenfelek voltunk. A két csapat között óriási volt a különbség. Ha megmarad a lelkesedéssünk, akkor lesznek eredményeink is.
Mocsai Lajos: - A nyitott védelem elleni gyors játék még akadozott, de a második félidőben már realizálódott a két együttes közötti differencia.