Fordulás után sem változott sokat a helyzet, a Audi-ETO ugyan vezetett, de megnyugodni nem tudott, mert a fehérváriak végig ott lihegtek a zöld-fehérek nyakán.
Az utolsó negyedórát azonban alaposan megnyomták a hazaiak, több labdát is szereztek, s ezekből könnyen növelték előnyüket.
Ha valaki csak az eredményt látja, azt hiheti, a még hibátlan győri csapat biztosan győzött. Az összképet tekintve azonban jóval nehezebb volt ez az összecsapás. Az utolsó tíz-tizenöt percig teljesen nyílt volt a találkozó.

Konkoly Csaba: – Hullámzó teljesítménnyel is sikerült hoznunk a kötelező győzelmet a rangadón. Ismét csapatként voltunk jók, mindenki hozzá tudott tenni valamit az eredményhez.
Vura József: – Ötven percig azt a taktikus játékot nyújtottuk, amit elterveztünk. Utána a győriek kihasználták erényeiket, s rövid idő alatt eldöntötték a találkozót. Gratulálok az ETO-nak.
Tomori Zsuzsa: – Elégedett vagyok az eredménnyel, igyekeztünk betartani edzőnk utasításait, és végül simán nyertünk.
Görbicz Anita: – Most elmegyünk a válogatotthoz, aztán jöhet a Bajnokok Ligája és a Slagelse. Szeretnénk visszavágni a címvédőnek.

BL-bérletek
A győri klub ezen a héten árusítja a BL-csoportmérkőzésre szóló bérleteket. A jövő héttől már csak az egyes mérkőzésrekre lehet jegyeket venni. Időközben eldőlt, hogy november 14-én 18 órakor a Debrecen otthonában bajnoki mérkőzésen lépnek pályára a zöld-fehérek. Az ugyanekkor esedékes Magyar Kupa-mérkőzést, melynek sorsolását október végén tartják.