Cementos la Union-Ribarroja – Győri Audi ETO KC  28–31 (13–18)

Valencia, 500 néző. Vezette: Horacek, Novotny (csehek)
Ribarroja: Ciobanu – Galera 1, Simescu 1, Forner 1, Esjmont 3. Medved 5(1), Lopez 1
Csere: SANCHEZ (kapus), Ibarra 2, Alonso 3, CASTANEDA 4, BRAUER 7(3)
Edző: Gregorio Garcia
ETO: PÁLINGER – Mravikova 2, Hornyák 1, GÖRBICZ 12(5), Spiridon 3, Tomori 1, VÉRTEN 7
Csere: Herr (kapus), DOKIC 3, Bradeanu 2, Temes
Edző: Konkoly Csaba
Hétméteresek: 4/4, illetve 5/5
Kiállítások: 4, illetve 6 perc

Jól kezdte a spanyol bajnokságot a Ribarroja, hiszen hét fordulón át veretlen volt, és Gregorio Garcia úgy gondolta, hogy a BL-ben is lehet sansza csapatának. Aztán egy hét elég volt, hogy a tréner "visszatérjen a földre": kikaptak a Bajnokok Ligája-nyitányon Kaproncán, majd vereséget szenvedtek a bajnokságban,  ráadásul a hetedik helyezett Alicante a Ribarroja csarnokából vitte el a két pontot. Az ETO elleni mérkőzés végére pedig végképp szertefoszlottak a spanyolok álmok.
Görbiczék parádésan kezdtek, perceken belül tudatosították, melyik is a jobb csapat. Az irányítót ugyan megpróbálták emberfogással kivenni a vendéglátók, de ez egyrészt nem sikerült, másrészt társai éltek a nagyobb tér adta lehetőséggel és szorgos munkával elhúztak. Ebben persze segítségükre volt a Valenciáig elzarándokló mintegy 100 győri szurkoló. Vérten két ziccert kihagyott, ezért lehozta Konkoly Csaba. Bradeanu irányított, Görbicz pedig a szélről (is) keserítette a hazai kapusok életét. Aztán visszatért Vérten és felvette a gólversenyt Görbicz Anitával. Ebbe azért néha beleszólt bombagóljaival Bradeanu is, így aztán a szünetre már öt gól volt a vendégek előnye.
A második játékrész első felében folytatódott a zöld-fehér showmûsor és már 9 gól is volt a differencia. Ekkor egy kicsit kiengedtek a vendégek, lazult a fegyelem, mindenki látványos gólt akart lőni, így több hiba csúszott a játékba. A lelkes spanyolok pedig ezt kihasználva felzárkóztak egy kicsit. Igaz, amikor igazán szoros lehetett volna, akkor Görbicz, Dokic, Spiridon, vagy Mravikova "közbeszólt”.
A három gól nem tükrözi hûen a két csapat közötti valós tudáskülönbséget. Az ETO így ebben az évadban még minden fronton veretlen és 2 pont előnnyel vezeti a Bajnokok Ligája "A" csoportját.

A csoport másik meccsén: Slagelse – Podravka Koprivnica 27–19