A spanyolok a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitó fordulójában 32-27-re kikaptak a horvátoroszági Kaproncán.
Konkoly Csaba alaposan felkészítette a győri együttest a Ribarroja elleni szombat délutáni összecsapásra. A valenciai klub kulcsszereplője a tapasztalt szerb átlövő, Tatjana Medved, aki a Podravka elleni degenbeli meccsen is 11 alkalommal eredményes tudott lenni.
Az ibériai klub hosszú ideje szerepel a nemzetközi kupákban, koárbbi nevei (Urbana Valencia, Ferrobus Mislata) bizonyára ismerősen cseng a kézilabda drukkerek fülében - a csapat 2000-ben az EHF Kupa győztesének járó trófeát is elhódította.

A női kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő Győr továbbra is tartja remek formáját, s a selejtezők kezdete óta őrzi veretlenségét (mellesleg a hazai bajnokságban nyolc mérkőzés után is száz százalékos).
Konkoly Csaba, a győriek trénere így értékelte a 31-28 (18-13)-as ETO-sikert hozó valenciai meccset:
- Alaposan felkészültünk a Ribarroja elleni meccsre, több videokazettát is elemeztünk. Úgy érzem, megleptük cseréinkkel a spanyolokat, s ekkor elhúztunk kilenc góllal. Jól taktikáztunk a gólokkal és az idővel, ám a végén felpuhult a védekezésünk, ráadásul nem lőttünk pontosan, ezért csökkent az előnyünk. A győzelem azonban megvan, s ez a lényeg.
A BL-csoportkör második játéknapján a Győrből a múlt héten 24-17-es vereséggel hazaküldött címvédő Slagelse Dániában hat gólos vereséget mért az egykori veszprémi edző, Zdravko Zovko által dirigált horvát Podravka Koprivnica együttesére.