A találkozó Vérten Orsolya lerohanásos góljával kezdődött, ami olyannyira meghozta a válogatott balszélső önbizalmát, hogy meg sem állt hét találatig. A területe is megvolt hozzá, hiszen a Rába-partiak olykor (főleg az első félidőben) a Slagelse ellen védekezést idézték, ebből pedig jöhetettek a gyors indítások... Vérten akkor sem jött zavarba, mikor egyedül kellett megoldani a helyzetet: röviddel a szünet előtt emberhátrányban egy az egyben megverte védőjét, a helyzetkihasználása pedig az egész mérkőzésen tökéletesnek bizonyult.
A idényt remek formában kezdő, ám a legutóbbi bajnoki és BL-találkozóját is elvesztő Ribarroja nem tudott 4-5 gólnál közelebb kerülni a magyar csapathoz, amelyben Vérten mellett Görbicz Anita is világklasszishoz méltóan kézilabdázott. A BL-címvédő Slagelse ellen brillírozó Tomori Zsuzsanna védekezésben nagyszerûen teljesített, és egyszer az ellenfél kapujánál is letette a névjegyét. A második félidőben már kilenc is volt közte; a szoros eredmény annak köszönhető, hogy Konkoly Csaba együttese a biztos vezetés tudatában az utolsó percekben kissé kiengedett.
A Győri Audi ETO tehát második győzelmét is megszerezte a BL-ben, egy hét múlva a Podravka Koprivnica látogat a Rába-partjára.