Igazán jól sikerült a hétvégéje annak a közel hetven bátor győri szurkolónak, aki nekivágott Spanyolországnak, hogy a helyszínen buzdítsa az Audi-ETO-t a Ribarroja elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Vizi Tamás, az egyik szurkolói csoport, a BKU (Bal Kapufa Ultrái) vezetője elmondta: a mérkőzések mellett városnézésre is volt idejük. Ennek során Valencia belvárosában például összefutottak a futballcsapat edzőjével, Ronald Koemannal is, aki egy közös fotóra is összeállt a győri drukkerekkel, előtte a Barcelona sztárjával, Xavival fényképezkedtek a Nou Campban.
Közel százan szurkoltak az Audi-ETO Bajnokok Ligája-mérkőzésén Spanyolországban. Többen Talmácsi Gábor motoros-vb-címének is a helyszínen örülhettek. Öt kis- és egy nagyobb busszal mintegy hetvenen utaztak el az Audi-ETO Ribarroja elleni idegenbeli BL-mérkőzésére. A helyszínen csatlakozott a győri drukkerekhez az a csoport, akik viszont Talmácsi Gábor miatt utaztak ki Valenciába. Szó se róla, a sportbarátoknak igazán jól sikerült a hétvégéjük, hiszen a győri kézis lányok magabiztosan győztek, míg „Talma" megszerezte a magyar motorsport első világbajnoki címét.
A kézilabdameccsre az utat Vizi Tamás, a BKU (Bal Kapufa Ultrái) elnevezésû csoport egyik vezetője szervezte. Mint mondta, az idegenbeli mérkőzésekre általában ő szervezi az utakat.
„Szó volt arról, hogy esetleg egy nagybusszal vágunk neki a távnak, ám végül több szempontból is úgy döntöttünk, hogy külön-külön jármûvekkel utazunk a mérkőzésre. Odafelé előbb Monte-Carlóban álltunk meg, láttuk a kivilágított utcákat, ahol némi túlzással minden második autó Ferrari volt. Onnan az utunk Barcelonába vezetett, ahol egész napos városnézés szerepelt a programban. A csoport egyik fele természetesen nem hagyta ki a Nou Camp stadiont sem, ahol például összefutottunk a Barca játékosával, Xavival. Hiába a sztárság, nagyon szimpatikus volt a játékos, s első szóra összeállt velünk egy fotózásra" – kezdte a beszámolót a győri fiatalember.
Hasonlóan jártak egyébként Valenciában is, ahol szintén nem maradt ki a látványosságból a helyi stadion, a Mestalla. Ám nem ott, hanem a belváros utcáin jött szembe velük a csapat trénere, a holland Ronald Koeman. Ő Xavihoz hasonlóan ugyancsak kötélnek állt, amikor a szurkolók arra kérték, hadd készítsenek egy közös fotót.
Ami az Audi-ETO mérkőzését illeti, a csarnokban éppen a győri tábor gondoskodott a hangulatról.
„A spanyolok részéről legfeljebb ha ötven főből álló csoport volt a felelős azért, hogy ne csendben játsszanak a csapatok. Rajtuk kívül még vagy százan voltak a helyszínen. Az egész miliőről sokat elmond, hogy a rendezők kérték, a kamerával szemközti oldalra álljunk, hogy látszódjon egy nagyobb nézősereg. Úgy érzem, jól is szurkoltunk, látszólag a Ribarroja játékosai is megijedtek a szurkolásunktól, de azt hiszem, nem erre fogható a magabiztos győri siker. Itt már velünk voltak azok a szurkolók is, akik Talmácsi Gábor miatt érkeztek Spanyolországba. Sokan közülük még sosem jártak kézilabdamérkőzésen, s a szabályokkal sem mindig voltak tisztában. Ennek ellenére a csapat játéka és a mi szurkolásunk teljesen magával ragadta őket, s már érdeklődtek arról, mikor lesz Győrben meccse a lányoknak, mert szívesen ellátogatnának a Magvassy-csarnokba" – folytatta Vizi Tamás.
A győri magból az egyik kisbusz viszonozta a szurkolást a gyorsasági motoros vb-n, kilencen döntöttek úgy, megnézik Talmácsi futamát, majd este a  Barcelona–Betis futballmérkőzést.
„A hírek szerint nagy volt az öröm a motorverseny után, s ennek kiváló levezetése volt Ronaldinhóék játéka" – tette hozzá a győri sportbarát, aki ha csak teheti, elkíséri kedvenc csapatát szerte Európában.
„Ezalól talán Oroszország a kivétel, oda értelemszerûen nagyon nehéz és drága lenne eljutni, de a skandináv területre visszajárók vagyunk, szinte biztos, hogy januárban ismét szervezünk utat a Slagelse elleni meccsre, csakúgy, mint Kaproncára a Podravka ellen. Ráadásul ott szintén komoly szurkolótábor van, így szüksége lesz a lányoknak a biztatásunkra" – beszélt a jövőbeni tervekről a Győri ETO Szurkolói Egyesület elnökségének tagja.