Győri Audi ETO KC – Podravka Vegeta Koprivnica 34 – 29 (18 – 13)

Győr, 2000 néző. Vezette: Pavel - State (románok)
ETO: PÁLINGER, - Mraviková 4, Hornyák Á., Tomori, Spiridon, BRADEANU 8, VÉRTEN 5
Csere: Herr O. (kapus), GÖRBICZ 13 (7), DOKIC 4, Kovacsics A
Edző: Konkoly Csaba
PODRAVKA: JELCIC -  Gace 2, PASICNIK 10 (6), Tatari 3, Palcic 2, Bulath 1, ZEBIC 6
Csere: Stancin (kapus), Todorovska, Horvat. 3, Őri C. 1, Franic 1, Koznjak, Lovrak
Edző: Zdravko Zovko

Kiállítások: 6, illetve 8 perc
Hétméteresek: 7/7, illetve 6/6

Zovko mester mindkét magyar játékosát Bulathot és Őrit is nevezte a mérkőzésre és az ETO-ban is mindenki Konkoly Csaba rendelkezésére állt.
Nem voltak hozzászokva a győriek ahhoz, hogy az ellenfél annyira „bekezd”, mind a Podravka (1-4). Persze ez annak is volt köszönhető, hogy a hazaiak naggyá tették Jelcicet. Görbicz heteseivel kezdődött a felzárkózás, majd Spiridon kiállítása érdekes módon az ETO-nak tett jót. Összeállt a védekezés és támadásban is ötletesen kézilabdáztak a zöld-fehérek. Pillanatok alatt fordítottak a zöld-fehérek és Bradeanu góljaival el is húztak. Elindult a  Görbicz-show is, de a horvátok nem adták fel. Zebic és Pasicnik okozott elsősorban gondot a hazai védőknek, igaz Pálinger többször is zseniálisan hárított. Volt már nyolc is a győri előny, de a horvátok mindig feljöttek 5 gólra. Igaz ennél közelebb nem nagyon sikerült kerülniük az ETO-hoz. Ez elsősorban a nagyszerû Görbicz-Dokic kapcsolatnak volt köszönhető. Az ETO ezúttal is könnyedén győzött és hibátlanul vezeti a csoportját.

Konkoly Csaba: Hullámzó volt a játékunk, de amikor kellett, mindig összekaptuk magunkat. Szerdán megyünk Debrecenben, ahol az ősz legnehezebb meccse vár ránk, majd a Ribarroját is meg kell vernünk a hétvégén.

Zdravko Zovko: Gratulálok a Győrnek, jobb csapat mint mi és megérdemelten nyert. Saját csapatommal sem vagyok elégedetlen, hiszen végig küzdöttünk.

Pálinger Katalin: Ismét nyertünk, de messze van még a vége. Most a legfontosabb, hogy Debrecenben is nyerjünk.

Görbicz Anita: Sok ziccert hagytunk ki, ezen kell változtatnunk szerdáig.

Vérten Orsolya: Az elején nem védekeztünk eléggé keményen, de ezen változtattunk is végül simán nyertünk.