A győriek csak az első néhány percben kezdtek álmosan, azonban hamar öt-hat gólos előnyt csikartak ki, egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmük. Konkoly Csaba együttese a nyáron ugyanilyen arányban nyert a horvát csapat ellen az augusztusi Szabella-kupán.
Elaludták a kezdést a győriek. Pasicnik remek találatára Mraviková még válaszolt, utána azonban Bulath, Tatari és Zebic sorban szállította a gólokat, miközben a mieink hadilábon álltak a szerencsével. Ki, más húzta volna ki a pácból a dunántúliakat, mint Görbicz Anita, aki büntetőgólja után rögtön akcióból is eredményes volt. Vérten aztán kiegyenlített, s Bradeanu találatával, majd Görbicz duplájával sikerült háromgólos előnyre szert tennie a hazaiaknak.
Pasicniket nehezen tudták tartani Konkoly Csaba tanítványai, de góljára először egy teljesen váratlan Görbicz-bomba, majd Bradeanu-tripla volt a válaszuk. A villámkező román átlövőnek köszönhetően így a háromgólos előnyből immár ötgólos lett, nem is maradt el Zdravko Zovko időkérése. Vérten találata után a magabiztos előny tudatában kissé leeresztettek a magyarok, Horvat, Todorowska és Zebic is kihasználta ezt. Aztán megint nagyobb fokozatra kapcsolt a Győr, Görbicz és Bradeanu mellett Vérten is kezdett beindulni. Mraviková gólja után már hatgólos előnyük is volt, a félidőben aztán 18-13-al fordultak a csapatok.
A szünet után Görbicz szenzációs formája megakadályozta a vendégeket abban, hogy közelítsenek, a magyar válogatott klasszis továbbra is szórta a gólokat. Bár Horvat is elemében volt a túloldalon, hamarosan eljöttek Ana Djokics pillanatai, aki beállósként kétszer is szemfüles gólt szerzett, közben Hornyák emberhátrányban talált be. 27-21 volt ekkor az állás. Görbicz villanásai továbbra sem maradtak el, így hamar nyolcgólosra duzzadt az előny. Pasicnik és Gace vezérletével aztán hirtelen feltámadtak a horvátok, s feljöttek négy gólra.
A végjátékban Bradeanu nyugtatta meg a magyarokat duplájával, végül öt góllal, 34-29-re nyert a Győr déli szomszédaink ellen, csakúgy mint a nyári felkészülési tornán, a Szabella-kupán.