Kilenc bajnoki forduló után a Győr továbbra is hibátlan produkcióval vezet, a Debrecen elszenvedte első vereségét hazai pályán s immár három vesztes meccse van.

Az első félidőben, némi meglepetésre, a látogatók kapuját nem Pálinger Katalin, hanem Herr Orsolya védte - kitûnően. Tomori is kispados volt, ezzel együtt a győriek szokás szerint jól kézilabdáztak. Fej-fej mellett haladnak a csapatok. A 16. percben a Loki előnyhöz jutott, de a győriek visszavették a vezetést. Szünetig még egyszer vezetett a Loki, ám a győr újból egyenlített.
Fordulás után a látogatók húztak el, s három gólos előnybe is kerülte. A 45. percben Nagy Ivett góljánál zárkózott fel a Debrecen (23-23), s aztán még egyszer volt egyenlő állás (24-24), utána azonban hét perc alatt eldöntötte a két pont sorsát a vendégcsapat. A hazai rövidzárlat eredménye öt bekapott gól válasz nélkül (24-29), s utána hiába a merészt taktikai húzás (kettős emberfogás), s a derekas igyekezet, csupán felzárkózni tudott a DVSC (29-30).
A debreceni Hódos Imre sportcsarnokban rendezett női kézilabda rangadón a Győr 32-30-ra nyert a DVSC ellen, s továbbra is száz százalékos teljesítménnyel vezeti a bajnokságot.

A látogatók csapatában Bradeanu 7 találatot jegyzett, Görbicz Anita pedig hat büntetője mellett 12 alkalommal akcióból volt eredményes.
- Valóban tizennyolc gólt dobtam? - kérdezett vissza a mérkőzés után, amikor a rangadókon rekordnak számító gólerős játékról faggatták. - Nem számoltam, s belülről nem éreztem, hogy ennyi gólt lőttem volna. Kétségtelen, hogy rangadón még sohasem lőttem ilyen sok gólt, de az örömöm nem felhőtlen, mert igen sok eladott labdám is volt, s ez sem mindennapos... A végjáték előtt kicsit megijedtünk, mert igen jó ellenfél volt a Loki, meg kellett szenvednünk a győzelemért, nem úgy, mint egy esztendeje. A hajrában kellettek a sikerhez Pálinger Kati bravúrjai is, így tudtunk igazából elhúzni.