Teltházas rangadót vívott egymással a két együttes. Az első félidő nyolcadik percében bokasérülést szenvedett Triffa Ágnes, aki azután már nem tudta tovább folytatni a játékot. A játékrészben a győriek szekerét Görbicz és Bradeanu tolta, míg nálunk Benya, Dada és Nada volt a legeredményesebb. Komoly előnyre egyik gárda sem tudott szert tenni. Meglepő volt, hogy a listavezető győrieknél több kulcsjátékos a kispadon kezdett, sőt alig vagy egyáltalán nem lépett pályára az első félidőben. A választ Konkoly mester tudhatja.
A szünetet követően már az a csapat volt a Hódos küzdőterén, amely a legjobb. A második részében a drámának már főleg a győriek irányítottak és a hihetetlen teljesítményt nyújtó Görbicz vezérletével megléptek a mieinktől. Jöttek új emberek (Csáki, Nagy I.,), de alapvető változást nem tudtak hozni a játékba. Már veszni látszott a csata (24-29), amikor a fergeteges bíztatás hatására feljött egy gólra a Loki. Ekkor azonban újabb hibák csúsztak be, amik miatt elment a hajó. Egy-két extra produkció hiányzott játékosainktól a sikerhez. A világklasszis formában parádézó Görbiczre és a néha megvillanó Bradeanura nem tudtunk megfelelő adut előhúzni a cilinderből. Többet hibáztunk, mint amennyi belefért volna egy ilyen együttes ellen. Pedig jó esély volt a sikerre.
Első hazai vereségünket szenvedtük el a bajnokságban, amit terveink szerint már nem követ több pontvesztés. A vendégek továbbra is hibátlanul vezetik a tabellát.