Idei utolsó bajnoki mérkőzését játszotta az Audi-ETO. A debreceni rangadó tétje az volt, sikerül-e hibátlanul zárni az őszt, avagy becsúszik egy folt az egyébként eddig nagyszerû szezonban.
A győriek mindenesetre úgy kezdtek, hogy nem szeretnének semmilyen kellemetlen meglepetésben részesülni, hiszen rögtön a találkozó elején magukhoz vették a vezetést. A ebrecen azonban nem adta fel, s bár többnyire két góllal azért vezettek Görbiczék, a hazai csapat ott „lihegett" a zöld-fehérek nyakán, sőt, a félidő közepén túl a vezetést is átvette a férfiválogatott kapitányaként is dolgozó Skaliczki László által ûzött-hajtott Debrecen (9–8).
Ekkor gyors egymásutánban három gólt lőtt az Audi-ETO, de ez sem törte meg Szûcsék ellenállását, ismét vezetést szereztek, a szünetre pedig döntetlennel vonultak a csapatok.
A győriek irányítója, Görbicz Anita már ekkor sem állt rosszul a gólok tekintetében, de ami szünet után következett, arra nem nagyon van megfelelő kifejezés. A második harminc perc kezdődött azzal, hogy két debreceni büntető is kimaradt, s ismét meglépett három góllal az Audi-ETO (18–21), de egy kiállítás elegendő volt ahhoz, hogy ez az előny elolvadjon (23–23).
Ekkor azonban elkezdődött a Görbicz-show: a győri csapat utolsó kilenc találatából hetet „Görbe" vállalt magára, s ezen góloknak, na meg Pálinger ekkor bemutatott több bravúrjának köszönhetően az 53. percben öt góllal, 29–24-re vezetett a győri gárda. Egy huszáros hajrával a hazaiak feljöttek ugyan egy gólra (29–28), de ki más, mint Görbicz, eldöntötte a rangadót. Persze mindez nem azt jelenti, hogy a társai nem lettek volna a pályán, mert bár igazán jól nem játszott a csapat, egységességének is köszönhetően azért megnyerte a rangadót, így a bajnokság első felét hibátlanul zárta az együttes.

Varga József: – A vereség ellenére bebizonyítottuk, hogy jó úton járunk. Színvonalas, izgalmas mérkőzés volt. Volt egy hatperces rövidzárlatunk, amit egy ETO ellen egyetlen csapat, így mi sem engedhetünk meg magunknak.
Konkoly Csaba: – Igazi rangadó volt több kisebb hibával, de ez benne van a játékban. Nagyon örülök, hogy megnyertük ezt a nehéz összecsapást.