Győri Audi ETO KC – Cementos La Union Ribarroja  32 – 24 (19 – 8)

Győr, 2000 néző. Vezette: Kouz – Zhoba
ETO: PÁLINGER – MRAVIKOVA 6, HORNYÁK 3, Spiridon 3, Bradeanu 3, TOMORI 5, VÉRTEN 5
Csere: HERR (kapus), Görbicz 7(5), Dokic, Temes, Kovacsics, Drávai, Szegedi
Edző: Konkoly Csaba
Ribarroja: Sanchez – Pareja 1, Brauer, Castaneda 1, Ejsmont 4(3), Medved 3, Pedro Ponce
Csere: CIOBANU (kapus), Marti Lopez 2, Galera 1, Simescu 3(2), Alonso Jimenez 2, GOMES 3, Forner 2
Edző: Gregorio Garcia

Hétméteresek: 6/5 illetve 8/5
Kiállítások: 12 illetve 12 perc

Arslanagic, a spanyolok sérült horvát lövője meglepetést ígért a meccsre. Ha úgy nézzük, végül is igaza lett: mindenkit meglepett, hogy a vendégek „feltett kézzel” léptek pályára. Az ETO a lázas Görbicz nélkül kezdett, de már támadásban is helyet kapott a korábban kisebb vállsérüléssel bajlódó Tomori, aki élt is a lehetőséggel. A győriek ragyogóan védekeztek és rengeteg labdát szereztek. Vérten és Mravikova szórta a gólokat. Ha mégis eljutott a hazai kapuig a labda, akkor Pálinger védett fantasztikusan. Pillanatok alatt eldőlt a két pont és a továbbjutás sorsa (10-3). A huszadik percben pedig már tízig számoltak az ETO-szurkolók.
A fordulás után kissé alábbhagyott a zöld-fehérek koncentrációja és feljavult Ciobanu kapus teljesítménye is. Ez arra volt elég, hogy a Ribarroja egyszer felzárkózzon hét gólra. De ekkor villant Tomori, Bradeanu és Görbicz, így ismét tíz gól lett a különbség. A találkozó végén Konkoly Csaba pályára küldte a fiatalokat: Kovacsics, Drávai és Szegedi is növelhette BL-mérkőzései számát. Az ETO továbbra is hibátlanul áll az "A" csoport élén és már biztos, hogy a legjobb nyolc között van a Bajnokok Ligájába, miután tegnap a Slagelse legyőzte a Podravkát Kaproncán. A januári két idegenbeli összecsapásnak már csak a csoportelsőség lesz a tétje.

Konkoly Csaba:  Az első félidővel maradéktalanul elégedett vagyok és a másodikkal sem voltak túl nagy gondok, hiszen magabiztosan nyertünk. Lehet, hogy néhányan megköveznek ezért, de a januári mérkőzésekre munkából utazunk, hogy igazán fontos tavaszi meccseken hasonló formában legyünk, mint most.