A lefújás után bosszúsak voltak a győriek. Igazuk volt, ha csak egyetlen bevethető játékossal több ül a kispadjukon, talán nem kapnak ki. Így viszont hét mezőnyjátékos állta a sarat majd’ hatvan percig (Iváncsik Ádámnak csak epizódszerep jutott), ám az utolsó pillanatokban elfogyott a szufla.
A komlóiaknak nagyon meg kellett izzadniuk a szezon első hazai győzelméért – az 54. percben még 26-26 volt az állás. Mérkőzés közben látszott is az arcokon, hogy nagyon kemény ez a roppant fontos mérkőzés: csak az utolsó percekben, kétgólos hazai vezetésnél tûnt fel egy-egy mosoly.
– Számítottunk rá, hogy nem lesz ez egy könnyû meccs – mondta Kilvinger Bálint, aki hét góljával csapata legjobbja volt. – A győriek a saját játékukat játszották, betörésekből, indításokból és a szélekről voltak eredményesek, ám amikor összeállt a védekezésünk, már nem volt olyan sok problémánk. Nagyon keményen, már-már durván védekeztek, ezt a saját bőrömön tapasztalhattam, ugyanis egy ütközés során eltörött az orrom. Még nem tudom, mi lesz vele, próbálunk szerezni egy maszkot, hogy a következő mérkőzéseken is szerepelhessek.
A komlóiaknak győzelmükkel megmaradt az esélyük a felsőházban, vagyis a legjobb négy között végezni az alapszakaszban.