Sesum góljával indult a találkozó, a Győrnél az első perekben még nem volt baj a koncentrációval, Szabó András találatával például 3-2-re vezetéshez is jutott az ETO.
A Veszprém előbb fordított, majd Perez és Pásztor vezérletével játszi könnyedséggel el is szakadt a vendégektől, akiknél Székely gólja adott némi reménysugarat 11-7-nél. Az MKB Pásztor harmadik találata (14-9) után folyamatosan tartotta előnyét, a győriek nem tudtak fokozatot váltani, így 19-12-vel fordultak a csapatok.

Siralmasan indult a második félidő a zöld-fehérek számára: kettős emberhátrányba kerültek, amit a frissen beállt Iváncsik Gergő használt ki kíméletlenül, előbb trükkös ejtésével hívta fel magára a figyelmet, rögtön ezután megszerezte 55. bajnoki találatát is.
Eklemovics és Vujin is kezdett beindulni, nem jelentett ez sok jót a nyugat-dunántúliaknak. 24-13-nál jött is az időkérés Deáki Istvánrészéről.
Szabó András tartotta a lelket a győriekben, nem sok sikerrel, hiszen rövidesen 30-14 állt az eredményjelzőn. Ez elsősorban Cozma kínai figuráinak köszönhető, kétszer is "megette" ezt Herjeczki kapus.
Vujin és Cozma ezután gólfesztivál keretében küzdött meg a meccs gólkirályi címéért, a csatát utóbbi nyerte 11: 9 arányban. A véghajrában valósággal szétszakadt a pálya, mindkét csapat bátor, offenzív játékkal rukkolt elő. A különbség persze tetemes maradt a végére: 17 gól.