A Budapest Bank férfi ké-zilabdaliga 13. fordulójában vívta idei utolsó hazai mérkőzését az MKB Veszprém KC. Ebből és a közelgő Mikulás-nap alkalmából ingyenes volt a belépés a Győr elleni találkozóra. A klubvezetés terve tökéletesen bevált, hiszen 1500 néző gyûlt össze a Március 15. úti sportcsarnokban.
Ne hagyjátok meghalni a győri férfi kézilabdát! feliratú transzparenst feszítettek ki a veszprémi csarnokban a győri drukkerek, akik komolyan aggódnak a patinás egyesület életben maradásáért, ugyanis az FKCS játékosai és szakvezetői hónapok óta nem kapnak fizetést, ráadásul az a hír járja, hogy a jövőben még kevesebb pénz jut majd nekik.
A létükért küzdő győriek kezdték jobban a mérkőzést, nyitott védekezésükkel kezdetben nem igazán tudott mit kezdeni az MKB. Bő tíz perc elteltével helyreállt a rend, és 4:4 után négy perc alatt 8:5-re módosult az eredmény. A 22. percig felváltva estek a gólok (12:9), de ezután már a Veszprém pillanatai következtek: négy góljára egy válasz érkezett, s így héttalálatnyi különbség alakult ki, amit a félidő végéig sikerült is megtartani.

A második játékrészt nagy elánnal kezdték a hazaiak, fő-leg Cozma, Vujin és Eklemovics volt elemében. Ebben a periódusban az MKB 11 gólt ért el, míg a vendégek csupán kettőt (30:14), így aztán ezek után már csak a különbség mértéke volt kérdéses. A győriek becsületére legyen mondva, nem adták fel, lelkesen küzdöttek, de közelebb férkőzni nem tudtak a végére gálaelőadást prezentáló veszprémiekhez.
A mérkőzés kezdetén mindkét csapat rengeteg technikai hibát vétett. A jobb erőkből álló MKB azonban ja- vítani tudott és megérdemelten nyert ilyen arányban is.

Mocsai Lajos: Nehezen indult a találkozó, de miután sikerült belerázódnunk a nyitott védekezés elleni játékba, átbillent a mérkőzés, és ettől kezdve úgy alakult, ahogy azt terveztük.
Deáki István: Ekkora különbség van a két csapat között. A létünkért harcolunk.