Milyen volt az első napod Debrecenben?
Temes Bernadett: Már vasárnap este megérkeztem. Egy nagyon hangulatos kis tanyán lévő szállodában lakom jelenleg. A reggeli edzésen találkoztam először a lányokkal, kondizással kezdtük a napot. Remek fogadtatásban részesültem, a csajok rendesek voltak velem. Jól esett, hogy többen hívtak telefonon és felajánlották segítségüket. Délután pedig túlestem az első itteni labdás foglalkozásomon is. Még van mit tanulni, dolgozni a csapatba-kerüléshez.

Milyen érzések kavarognak benned? Átjöttél az ország másik végére.
Temes Bernadett: Őszintén szólva már elvágytam Győrből egy ideje, hiszen ott nem igazán kaptam lehetőséget mostanában. Én meg persze, mint mindenki, játszani szeretnénk. Messze van ugyan a szülővárosom, de autóval hamar haza lehet érni.

Mit gondolsz új társaidról?
Temes Bernadett:
Egy-két lánnyal már játszottam az utánpótlás-válogatottakban. Nincs ezzel semmi probléma, nem leszünk egymás ellenségei. Szerintem gond nélkül fogok beilleszkedni. Meg ahogy már mondtam, a lányok nagyon aranyosak velem.

Az ideigazolásoddal kapcsolatos tárgyalások során kértél-e valamiféle garanciát arra, hogy játszhass és ne a kispadot koptasd?
Temes Bernadett:
Nem. A csapatba-kerülést ki kell harcolni, ennek ez a menete. Én keményen fogok küzdeni azért, hogy ezt elérhessem. Szeretnék jól teljesíteni a Lokiban.

Mégis mennyi lehetőségre számítasz?
Temes Bernadett: Nagyon sokat szeretnék játszani, már úgymond kiéheztem a játékra. Mostanában nem kaptam sok lehetőséget Győrben.

Itt a vezetés a képzeletbeli dobogón szeretné látni a lányokat a szezon végén. Ott lesztek?
Temes Bernadett: Szerintem egyértelmûen igen.

Most akkor melyik poszton vagy otthon? Mert eddig sok helyen bevetettek téged edzőid, csak éppen még a kapuban nem.
Temes Bernadett:
Ez így van. Már kiskorom óta irányító vagyok elsősorban. Most vagy két éve az ETO-ban kitalálták, hogy legyek beálló, mert olyan az alkatom, ami erre megfelelő. És így több esélyem van a szereplésre. Ha kell, akkor ezen a poszton is bevethető vagyok, de itt még van mit tanulnom. Igazából azonban irányítót szeretek játszani.

Milyen érzések várnak majd vajon rád tavasszal az ETO-Loki találkozón?
Temes Bernadett: Most tudtam meg nem rég, hogy a Győr kikötötte: én nem játszhatok azon a mérkőzésen. Ezen eléggé kiakadtam. Nagyon szerettem volna ellenük játszani. De ha így engedtek el, akkor ez van. Legalább eljöhettem, ez a lényeg.

Milyen szurkolói reakciókat vársz? Mire számítasz a drukkerek részéről?
Temes Bernadett:
Itt, Debrecenben mindig nagyon jó hangulatú meccseket játszottunk a Győrrel. Kiváló a közönség. Remélem, hogy belopom magam a debreceni emberek szívébe!

Hát kissé meglepő, hogy a Győr nem engedi játszani ellenük Bernit. Ez félelmet jelent részükről. Na nem baj! Majd a többi meccsen bizonyítja új játékosunk, hogy megéri a pénzét! Isten hozott nálunk, Berni!