Győri Audi ETO KC - Óbudai Goldberger SE 43–20 (25–8)
Győr, 1600 néző. V: Árokszállási, Janáky
GYŐR: HERR – Mraviková 5, Hornyák Á. 1, GÖRBICZ 7 (3), SPIRIDON 5, TOMORI 5, VÉRTEN 8.
Cs: Oguntoye (kapus), Bradeanu 3, Szegedi 1, DJOKICS 5, Németh N. 2 (1), Kisfaludy 1, Hosszu.
Edző: Konkoly Csaba
ÓBUDA: Gridnyeva – Minárovics 1, Korgyuk 3 (1), Vakarcs, Szûcs V. 2, Rummer 2, BURAI 7.
Cs: Szegedi B. (kapus), Huszák 2, Tápai A. 2, Mester, Juhász 1 (1).
Edző: Kerékgyártó Zsolt
Kiállítások: 4, ill. 10 perc
Hétméteresek: 6/4, ill. 3/2

A mérkőzés előtt a Győri Audi ETO KC világbajnokságon járt játékosait virágcsokorral köszöntötték az egyesület vezetői.
A hazaiak kezdték a találkozót és már az első percekben látszott, hogy a Goldberger csak a tisztes helytállásban reménykedhet. Szebbnél szebb támadásokat vezettek Görbiczék, míg védekezésben Herr Orsi remekelt a jól mûködő védőfal mögött. Az ETO gyorsan elhúzott és folyamatosan növelte előnyét. A két szélső - Vérten és Mravikova - magabiztosan értékesítette helyzeteit, Tomori átlövései szinte mindig eljutottak Gridnyeva kapujáig és Spiridon is hasznosan játszott, góljai mellett büntetőket is kiharcolt. A félidőben 17 gólos hazai előnnyel vonultak az öltözőbe a csapatok.
A mérkőzés szünetében az 1957-ben bajnokságot nyert csapat játékosait és edzőjüket köszöntötte az ETO részéről Vanyus Attila, az Önkormányzat részéről pedig dr. Németh Viktor. A szurkolók egy hatalmas tortával jutalmazták a játékosokat.
A második félidőben csak az volt a kérdés, Konkoly Csaba mikor küldi pályára a fiatalokat. A korosztályos válogatottnál szereplő Szölösi, Deáki, Drávai és Kovacsics hiányában ma Németh Nedda, Kisfaludy Anett és Hosszu Boglárka kapott bizonyítási lehetőséget, a beteg Pálinger Katalin helyett pedig Oguntoye Viktória állt a kapuban az utolsó 10 percben. A fiatalok éltek a lehetőséggel, jó játékkal hálálták meg Konkoly edző bizalmát. Az ETO magabiztosan szerezte meg a két bajnoki pontot, így továbbra is veretlenül vezeti a bajnoki tabellát.

Konkoly Csaba: - Komolyan vettük az ellenfelet, végig koncentráltan játszottunk, ennek köszönhető a magabiztos siker. Örülök, hogy ifistáink is helyt tudtak állni.