A nem túl sikeres világbajnokság után először játszik hazai közönség előtt az Audi-ETO női csapata. Az őszt hibátlan teljesítménnyel záró, így értelemszerûen a táblázatot is vezető győriek az újonc Óbudai Goldbergert fogadják pénteken 18 órakor a Magvassy-csarnokban.
Konkoly Csaba vezetőedző így látja az esélyeket:
„Azt gondolom, nekünk nem lehet más célunk, mint hogy hazai környezetben magabiztosan begyûjtsük a két pontot, folytatva ezzel a novemberben félbehagyott jó sorozatunkat, s egyben győzelemmel búcsúztatva az idei esztendőt. Pálinger Katalin beteg, de a padra valószínûleg leül, ugyanakkor elképzelhető, hogy Oguntoye Viktória debütál majd a mérkőzésen.
Csakúgy, mint más ifista játékosok, ugyanis az első kerethez tartozó Szölösi Patrícia, Deáki Dóra, Drávai Gyöngyi és Kovacsics Anikó nem állhat rendelkezésemre."
A győriek a vb után egyébként már túl vannak egy tétmeccsen, igaz, a Magyar Kupában a Szentendre túlzottan nagy erőbedobásra nem késztette a zöld-fehéreket.

Szurkolói buszok a BL-re
A Győri ETO KC Szurkolói Egyesület buszos utazást szervez az Audi-
ETO Slagelse (január 5.) és Podravka Koprivnica (január 13.) elleni idegenbeli mérkőzésére, melyről bővebb információ a klub honlapjának (www.gyorietokc.hu) fórumán, a 30/6364-589-es számon, valamint a vizi.tamas@t-online.hu e-mail címen kapható.