A több mint húsz gólos vereség első pillanatra nagyon soknak tûnik, ám Kerékgyártó Zsoltot, a Goli szakvezetőjét nem érte váratlanul az eredmény.
- Nagyon sok a sérültünk, mindössze tíz mezőnyjátékossal tudtunk kiállni a meccsre, ráadásul nem volt igazi jobbszélsőnk, s ilyen felforgatott csapattal nem is lehetett más a vége – mondta a vezetőedző. – Ilyen körülmények között ekkora különbség feltétlenül van a két együttes között.
Mindettől függetlenül a Goldberger szempontjából azért voltak pozitívumai is az összecsapásnak. Ilyen például Burai Edina második félidőben nyújtott játéka, sőt az is ide sorolható, hogy a csapat több embere a számára idegen poszton próbált helytállni, ami néha több, de inkább kevesebb sikerrel járt. Kerékgyártó Zsolt egyébként újoncot avatott Győrben: az ifjúsági korú, mindössze 19 esztendős Mester Fanni élete első NB I-es mérkőzésén léphetett pályára. A világklasszisokkal teletûzdelt győrieknél Pálinger Katalin ugyan betegség miatt nem játszhatott, ott volt viszont a pályán a nyolc gólt szerző Vérten Orsolya és a hétgólos Görbicz Anita is.