Győri ETO FKC
 
A férfiak az NB I-es bajnokság „B” csoportjában a 7. helyen végeztek, így sajnos nem jutottak a felsőházba. Legfájóbb talán a Komló elleni hazai vereség. A lejátszott 14 mérkőzésen 3 győzelmet és 3 döntetlent értek el, míg 8 alkalommal vereséggel hagyták el a pályát. A csapat helyzetét rontja, hogy az alapszakasz végén három meghatározó játékos igazolt más egyesülethez. Bízunk benne, hogy a klubvezetés erőfeszítései sikeresek lesznek, és sikerül minőségi játékosokkal pótolni a távozókat. 
Az alsóházi rájátszásban Nyíregyházán győzelemmel kezdtek a fiúk, a játék képe alapján reménykedhetünk, hogy sikerül az első négy hely valamelyikét megszerezni, megőrizve ezzel az első osztályú tagságot.
A Magyar Kupa küzdelmeiben még túljutottak a Tatai HAC csapatán, de Csurgón már nem sikerült a továbbjutás.
 
Az ifjúságiak az alapszakaszban a 3. helyen végeztek, csak a Dunaferr SE és az MKB Veszprém KC előzi meg Pauer Zoltán tanítványait. A fiúk a lejátszott 14 mérkőzésből 9 alkalommal győztek, a 3 döntetlen mellett csak kétszer szenvedtek vereséget.
Az NB II-ben már nem sikerült ilyen jó teljesítményt nyújtani, a csapat a 9. helyen várja a folytatást. A lejátszott 11 mérkőzésen 2-2 győzelem és döntetlen mellé 7 vereség is becsúszott.
Az Országos Ifjúsági Kupában a csapat csak a 3. fordulóban lépett pályára, Várpalotán győzte le a hazaiakat.
Az Országos Serdülő Bajnokságban már 14 fordulón vannak túl a csapatok. A győri fiatalok a Veszprém mögött a 2. helyen állnak. 12 győzelem mellett csak két alkalommal szenvedtek vereséget. 
 
 Győri Audi ETO KC
 
A nők az NB I-es bajnokságban a 10. fordulót játszották december végén. A csapat minden mérkőzését megnyerve vezeti a bajnokságot, de tavasszal utazik a Dunaferr, a Cornexi és az FTC otthonába, csak a DVSC elleni rangadót rendezik a Magvassy csarnokban.
A Magyar Kupában a Szentendre ellen szerepelt a csapat és magabiztosan jutott tovább a legjobb 8 közé.
A Bajnokok Ligájában selejtezőre kényszerült Konkoly Csaba együttese. A lányok hazai környezetben a Nagymihály, a Stjarnan és a Metz legyőzésével a főtáblára kerültek, ahol négy forduló után a csoport élén állnak és már továbbjutóként várják a hátralévő két idegenbeli mérkőzést. Görbiczék hazai pályán győzték le a Slagelse, a Kapronca és a Ribarroja csapatát, míg Spanyolországból is győzelemmel tértek haza. Január elején Dániában és Horvátországban szerepel az együttes, ahonnan Konkoly Csaba győztesként szeretne hazatérni.
A csapat célja, hogy megvédje a Magyar Kupát és visszahódítsa a bajnoki címet, valamint minél tovább meneteljen a Bajnokok Ligája küzdelmében.
 
Az ifjúságiak 9 lejátszott mérkőzést követően 16 ponttal vezetik a bajnokságot, megelőzve az FTC és a Dunaferr csapatát.
A felnőtt NB I/B-ben 12 fordulón vannak túl a csapatok. Itt 7 győzelemmel és 5 vereséggel az 5. helyen állnak a győri fiatalok.
Az ifjúságiaknál a táblázat éléről várják a folytatást a serdülők, a lejátszott 12 mérkőzésen csak 1 alkalommal kaptak ki. 
Az NB II-ben a 9. helyen szerénykedik az Audi ETO III. 10 mérkőzésen a 4 győzelem mellé 6 vereség is becsúszott.
Az Országos Serdülő Bajnokságban 11 lejátszott mérkőzés után a lányok vezetik a tabellát, csak a Cornexitől szenvedtek vereséget.
 
 Green Danger
 
A győri szurkolók a megyei bajnokságban lépnek hétről-hétre pályára. Az őszi forduló végén a táblázat 5. helyén található a csapat, 5 győzelem mellett 4 alkalommal vereséggel hagyták el a küzdőteret. A csapat bízik a tavaszi jó szereplésben és mindent megtesz azért, hogy az 1-2 gólos vereségek 1-2 gólos győzelmekké alakuljanak át. Nem lesz könnyû a dolguk, hiszen csak két alkalommal játszhatnak hazai pályán, míg hétszer az ellenfél otthonában kell megküzdeni a pontokért.
A jelenlegi 5. hely az eddig legjobb szereplésük, de a bajnokság végére feljebb szeretnének lépni a tabellán.
A Kisalföld Kupán 2007-ben az ötödik helyet szerezték meg, jobb sorsolás esetén ezen a helyezésen is javítani szeretnének.
 
A bajnokság jó felkészülési lehetőség a IV. Országos Szurkolói kézilabdatornára, amit a Szurkolói Egyesület 2008-ban is meg szeretne rendezni, a csapat célja nem is lehet más, mint  végre a dobogó felső fokára állni!