A csütörtöki szurkolói ankéton Bradeanu hosszabbítása mellett több témát is érintettek a résztvevők. Bár továbbra sem hagyja nyugodni a szurkolókat a válogatott gyenge VB szereplése, de a többség már előre, a Bajnokok Ligájára tekint.
A dániai összecsapással kapcsolatban Konkoly Csaba elmondta, hogy csapata győzni megy és az itthoni mérkőzés tapasztalataira építenek. Januárban nagyon kemény munkát végez a gárda, hogy februárra és tavaszra megfelelő állapotban legyenek a lányok. Pálinger Katalin - kérdésre válaszolva - elmondta, hogy ő egészen biztosan X2-re venné találkozót. A dánokkal kapcsolatos hír, hogy három játékosuk is távozott a közelmúltban. Bulatovic és Obradovic egyaránt a montenegrói Buducnostot erősíti január1-től, Signe Pedersen pedig a tanulmányait folytatja. Mégis a legnagyobb érvágás, hogy kézsérülést szenvedett a csapat legeredményesebb játékosa, a szélsőként és átlövőként is rendkívül eredményes orosz Turey, aki szinte biztos, hogy nem lesz ott a pályán Roskildeben. Érkezett viszont  a balszélre az Aalborgból Louise Pedersen.
Szóba került a válogatott is. A nemzeti csapat kapitánya, Pálinger Katalin ezúttal is elmondta, hogy nem esett jól a csapatnak Németh András nyilatkozata az Angola elleni meccs után. Különösen azért, mert nem igaz, hogy a játékosok nem állnak szóba egymással. Azt elismerte azonban a kapus, hogy akadnak a játékosok között szakmai nézeteltérések, de ezt egymás között kell rendezniük és ez meg is történt. A válogatott rossz szereplésével kapcsolatban Görbicz Anita hozzátette, hogy a védekezésen "ment el a hajó". A taktika szerint meg kellett hagyni bizonyos lövősávokat, ahová Pálingernek oda kell érnie. Görbicz fanyarul megjegyezte, hogy túl széles sávokat hagytak meg. Konkrétan a jobbszéltől a balig. Védekezést pedig nem akart váltani a kapitány, aki bízott ebben az elképzelésben, ami ezúttal nem jött be.
A szurkolók rákérdeztek Temes Bernadett távozására is. Vanyus Attila ezúttal is elmondta, hogy a klub hosszabbítást ajánlott  a játékosnak, aki meg sem hallgatta azt és kijelentette, hogy mindenképpen távozik, mert többet akar játszani. Mivel a nyáron lejárt volna a szerződése, ingyen távozhatott volna. Most azonban a zöld-fehérek pénzt is kaptak érte a Debrecentől.
Felmerült, hogy a télen érkezik-e Temes helyett valaki. Konkoly Csaba szerint nem kell senkit sem igazolni, hiszen nagyon együtt van a csapat a pályán és azon kívül is. Azt is hozzátette, hogy szeretné elfogadtatni és úgy tûnik ez sikerült is, hogy ő nem azért cserél, mert valaki rosszat csinált, hanem  -  a dánokhoz és norvégokhoz hasonlóan - azért, hogy a játékosok a mérkőzéseken ne kifacsart állapotban érjenek a kritikus pontokhoz és ugyanezért nincs klasszikus értelemben vett kezdőcsapat. Az idény során többször előfordult, hogy Görbicz vagy Bradeanu nem kezdett, de ők megértették és elfogadták a vezetőedző elképzelését.
A klubvezetők hamarosan leülnek tárgyalni a lejáró szerződésû játékosokkal és már folynak a tárgyalások a kiszemeltekkel is. Minimum egy, maximum három játékos érkezhet a nyáron. Ezt elsősorban majd az anyagiak határozzák meg Győrbe. Klasszis - a belső posztokon szereplő -  játékos(okról) van szó, akiktől sokat tanulhatnak a zöld-fehérek fiataljai.