Folytatódik a női Bajnokok Ligája csoportköre. Az 5. fordulóban a címvédő dán Slagelse vendége lesz az Audi-ETO, mely az ősszel aratott négy győzelmével már biztosította helyét a középdöntőben. Így már csak az a tétje a mai és a jövő vasárnapi, Podravka elleni összecsapásnak, hogy első vagy második helyezettként várhatja-e a január 15-i sorsolást a zöld-fehér alakulat.
Konkoly Csaba így látja a dánok elleni mérkőzés esélyeit: „Úgy gondolom, győzelmi reményekkel utazhatunk a találkozóra, hiszen a lányokban ég a bizonyítási vágy. Látszik a játékosokon, hogy már nagyon hiányzik nekik egy igazán komoly mérkőzés. Szerencsére mindenki egészséges, tehát legjobb összeállításban játszhatunk. Az elmúlt hetekben információink szerint több változáson is átestek a dánok, ráadásul edzőjük, Anja Andersen is bejelentette, a nyáron elhagyja a klubot. Ez, valamint a mi egységességünk lehet a siker egyik záloga. Taktikailag lényeges, mennyire sikerül megfékezni a Podravka ellen tízszer eredményes orosz világbajnok, Turey gólerősségét, valamint a kapus Leganger teljesítménye is meghatározó lehet. Persze félni tőle sem kell, ezt legutóbb Győrben be is bizonyítottuk."
Mint arról már korábban beszámoltunk, a klub már árulja a középdöntőre szóló bérleteket. Jó hír a már bérlettel rendelkezők számára, hogy saját helyükre nem január 18-ig, hanem 25-ig válthatják meg a három meccsre szóló belépőket.