Az Audi-ETO végig kézben tartva a mérkőzést – a címvédő dánok csupán egyszer, 5–4-nél vezettek – magabiztos győzelmet aratott, s ezzel a vasárnapi Podravka elleni idegenbeli mérkőzés eredményétől függetlenül megnyerte csoportját.

A győri csapat egyik legjobbja Herr Orsolya volt, aki az első félidőben hatvan százalék felett védett – 21 lövésből tizenhármat hatástalanított –, s szünet után sem rontott sokat átlagán.
– Nagyon örülök a csapat sikerének, s annak is, hogy nekem ilyen jól ment a védés – mondta Herr Orsolya. – A heti edzések alapján bíztam abban, hogy esetleg én kezdek, így történt, s szerencsére az első lövéseknél sikerült pár bravúrt bemutatnom, még egy hetest is kivédtem, ami önbizalmat adott a folytatásra. Nagy segítségemre volt az egész csapat, a lányok görcs nélkül, felszabadultan játszottak. Persze azért hibák akadtak, de ezt nagy akarattal ellensúlyoztuk. Szeretnénk Horvátországban is győzni, nem lenne akármi hatból hat győzelemmel zárni az első csoportkört. Én továbbra is azon leszek, hogy amikor lehetőséget kapok, éljek vele.

Konkoly Csaba: – Sok edzés után érkeztünk Dániába, ennek ellenére frissnek tûntek a lányok. Elsősorban csapatként voltunk nagyon jók. Ha ziccereinket jobb százalékkal használjuk ki, még magabiztosabban nyerhettünk volt. Nagyon sok egyéni teljesítmény is akadt szerencsére a gárdában, s örülök, hogy a végén néhány percre a fiatalok is belekóstolhattak a Bajnokok Ligája légkörébe. Sikerünkkel úgy gondolom, a magyar női kézilabda nemzetközi tekintélyét javítottuk.
Anja Andersen: – Azt gondolom, elég csak ránézni a jegyzőkönyvre, az ott látott számok önmagukért beszélnek. Ettől eltekintve azért csapatom messze nem azt nyújtotta, amire igazán képes.