Mivel a továbbjutás szempontjából már minden eldőlt a Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulója előtt az A csoportban, így a vasárnap 17 órakor kezdődő Podravka–Audi-ETO találkozó tétje: megőrzi-e hibátlan mérlegét a zöld-fehér gárda. (A találkozót a Viasat3 17.35 órától csúsztatva sugározza.)
Konkoly Csaba vezetőedző szerint erre minden esély megvan: „A felkészülést nem a Podravka elleni találkozóra hegyeztük ki, sokkal inkább az erőnléti képzésen volt a hangsúly, hiszen a héten tíz edzést tartottam a csapatnak. A cél ugyanis az, hogy február közepére olyan állapotban legyünk, hogy az akkor kezdődő újabb erőltetett menetet fejben és lábban is bírjuk. Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy félvállról vennénk a vasárnapi mérkőzést, mert bár mindkét gárda sorsa eldőlt, mi csoportelsők, ők csoportharmadikak, azért az eddig makulátlan mérlegünket jó lenne nem elrontani."
A szakvezető hozzátette: elsősorban a visszarendeződés lehet a remélt siker kulcsa.
„Az előző meccsen a horvátok a lerohanásokat erőltették, ezért a futásban kell felvenni velük a versenyt, még így fásultabban is. Várhatóan védekezésben a nyitottat erőlteti majd a Podravka, ám ha ez ellen is eredményesek tudunk lenni, akkor az mindenképpen biztató az elkövetkezendő hetekre" – mondta Konkoly Csaba.
A hírek szerint egyébként buszokkal és autókkal több mint kétszázan indulnak útnak, így Kaproncán sem maradnak szurkolás nélkül Görbiczék.