A teljesen tét nélküli mérkőzésen fej fej mellett haladt a két gárda a találkozó elején. A közel kétszáz szurkoló által elkísért zöld-fehér együttes az első támadást leszámítva rendre vezetést szerzett, 6–6-ig azonban a horvátok tartani tudták a lépést a győriekkel.
Ekkor azonban megrázta magát a csoportját százszázalékos teljesítménnyel vezető Audi-ETO, s negyedóra után háromgólos előnyt szerzett (11–8). Zdravko Zovko, a hazaiak mestere hiába kérte ki idejét, a folytatásban elmaradt az általa remélt fordulat.
Mi több, az egyre jobban bemelegedő győriek igazi örömkézilabdát mutattak be, számolatlanul lőtték a szebbnél szebb gólokat, miközben a hátsó alakzat is remekül mûködött. Tulajdonképpen egy félidő alatt eldőlt, hogy a győri csapat hibátlan teljesítménnyel zárja a BL csoportkörét, a második harminc perc már csak ráadás volt.
Igaz, micsoda ráadás! Egyrészről a játékrész első fele arról szólt, hogy a kemény edzésekkel a háta mögött pályára lépő győriek továbbra is lendületesen, frissen, ötletesen játszottak, s a különbség egyre csak nőtt, a 40. percben 30–17-es győri vezetést mutatott az eredményjelző.
Másik oldalról a szünet utáni játék a fiatalok rutinszerzését is hivatott volt szolgálni, s ekkor ugyan a lankadó figyelem mellett becsúsztak hibák – különösen védekezésben –, jó volt látni a pályán a Deáki, Drávai, Szölösi, Kovacsics négyest, akik gólokkal járultak hozzá az újabb fölényes diadalhoz.
A győriek közel ötven percig iskolajátékot mutattak be, s összességében teljesen megérdemelten szerezte meg hatodik győzelmét, így csoportelsőként várhatja a következő kör sorsolását.

Zdravko Zovko: – A győri sokkal jobb csapat a mienknél, sikerének jogosságához nem is férhet kétség. Az első félidőben a védekezésük és Pálinger teljesítménye volt a döntő, sajnos az én együttesemről sok jót nem tudok elmondani. A taktikai elképzelésekből alig valósított meg valamit, például a gyors lerohanásokat nem tudta megakadályozni. A második félidőre szétesett a játék, az majdnem értékelhetetlen.
Konkoly Csaba: – A vártnál sokkal frissebbek voltak a lányok, noha előzetesen fáradtságra panaszkodtak. Igazi csapatmunkával gyorsan az ellenfél fölé tudtunk nőni, s mindenkit csak dicsérni tudok, mert ami a feladata volt, azt végrehajtotta. A második félidő a fiataloké volt, ezt még a szünet előtt eldöntöttem, s úgy érzem, nagyjából meg is tudták oldani a feladatot.