A másik csoportba a Hypo, a Zvezda Zvenigorod, a Viborg és a Slagelse került. Az ETO legnagyobb ellenfele a csoportelsőségért várhatóan a román csapat lesz, akik nem ismeretlenek, hiszen a Fradi csoportját nyerték meg veretlenül, másrészt játékoskeretük szinte megegyezik a román válogatottéval.
A Lada Togliatti is régi ismerős, hiszen tavaly is egy csoportba került a két gárda és akkor az ETO 31-29-re kapott ki Togliattiban, majd 39-28-ra nyert otthon. A friss világbajnok orosz válogatottnak tagja volt a kapus Szidorova, a balátlövő Posztnova, az irányító Muravyeva, valamint a jobbátlövő Bliznova, aki korán megsérült, így balkezes lövő nélkül lett világbajnok az orosz válogatott. 2005-ben világbajnok volt Marennikova is, aki most sérülés miatt nem volt ott Franciaországban. Jól ismert név a beállós Mochalina is. A BL-idei csoportmeccsei során két vereséget szenvedtek a Hypotól (28-30, 30-35), otthon megverték a norvég Larvikot (35-25), de idegenben kikaptak tőle (28-29) és kétszer megverték a Kometalt (27-24, 29-25).
Az ETO harmadik ellenfele a BL idei meglepetés csapata a Nürnberg lesz, amely a Krimet és a svéd Savehofot megelőzve, a Zvenigorod mögött másodiként lépett tovább a csoportjából. Óriási meglepetésre oda-vissza megverte a szlovéneket (31-30, 26-24), otthon döntetlent játszott a Zvenigoroddal (27-27), idegenben viszont kikapott a Trefilov-gárdától (29-35). A svédek elleni idegenbeli kétgólos vereség (34-36) után az utolsó fordulóban 32-26-ra legyőzte a Sävehofot és bejutott a legjobb 8 közé.

Az ETO sorsolása:
1. forduló: Lada Togliatti – Győri Audi ETO
2. forduló: Győri Audi ETO – Nürnberg
3. forduló: Győri Audi ETO – Oltchim Valcea
4. forduló: Nürnberg – Győri Audi ETO
5. forduló: Győri Audi ETO – Lada Togliatti
6. forduló: Oltchim Valcea – Győri Audi ETO