Az ASA csapatának egy elvárása lehet a mérkőzésen, megfelelő harcosságot, egységes csapatszellemet mutatva megnehezítsék vendégeik dolgát, megpróbáljanak minél szorosabb mérkőzésen tartást mutatni kedvenc közönségének. A csapat vezetősége is mindent megtesz azért, hogy minél szélesebb körben tudják a találkozót végigkövetni a két csapat szurkolói, élő televíziós internetes közvetítés lesz a találkozóról.
A találkozó esélylatolgatásához tartozik az is, hogy a tavalyi szezon alapszakasz mérkőzéseink utolsó fordulójában a két csapat közötti összecsapás 28-28-as döntetlennel zárult. Nincs a magyar bajnokságban olyan csapat, - a Hódtói Sportcsarnokbeli vendégszerepelésekor -, aki eleve feltartott kezekkel találkozik magával szemben, a vásárhelyi lányok ezúttal is ilyen elszántsággal készülnek a találkozóra, annak ellenére, hogy tisztában vannak azzal, hogy nem ők a találkozó esélyesei.
A találkozóra a házigazda ASA-Hódmezővásárhelyi NKC vezetői felfokozott érdeklődést, telt házat várnak. Örvendetes, hogy már elővételben is érkeztek jegyrendelések, és a környező településekről többen is jelezték, hogy megtekintenék a találkozót.
Az ASA-Hódmezővásárhelyi NKC média csoportja újabb megállapodást kötött a csapat szurkolóinak kiszolgálására. A meglévő rádiós élő bejelentkezések, szöveges élő közvetítés mellé, a vásárhelyi Városi Televízióval, valamint a Hunnetmédia.hu internetes szolgáltatóval kötött háromoldalú megállapodás alapján élő televíziós internetes közvetítés lesz az ASA-Hódmezővásárhelyi NKC szombati Győr elleni mérkőzéséről, a Hódtói Sportcsarnokból.