Győri Audi ETO KC - Váci NK    37 - 29 (18 - 15)

Győr, 1500 néző. Vezette: Pech - Vágvölgyi
ETO: HERR - Mravikova 5, TOMORI 5, Spiridon 2, Bradeanu 4(1), DEÁKI 5, Szegedi.
Csere: Pálinger, Oguntoye (kapusok), GÖRBICZ 8(3), DOKIC 4, Szölösi 1, Drávai 2, Kovacsics 1.
Edző: Konkoly Csaba.
Vác: Juhász - ORBÁN 5, Schmidt, ÁBRAHÁM4, Farkas 1, Veszeli 4(2), Gerstmár 4.
Csere: Nábelek (kapus), SZILÁGYI 6(2), Simon 1, Bagócsi 2, Barján 1, Rózsa 1.
Edző: Kenyeres József.

Hétméteresek: 6/4, illetve 5/4.
Kiállítások: 4, illetve 4 perc.

Hornyák mellé Vérten is felkerült a maródiak listájára, így ezúttal őt sem nevezte be Konkoly Csaba, sőt a padon kezett Görbicz is. A fiatalok közül Szegedi és Deáki is a kezdőben kapott helyett. Utóbbi felszabadultan kézilabdázott és a mérkőzés elején élvezetes gólpárbajt vívott a másik átlövővel Tomorival. A Vác jól tartotta magát. A vendégek többször is jól játszották meg a beállós Ábrahámot, aki élt is a lehetőségeivel. Többször is egyenlítettek, majd 10-11-nél vezettek is. Konkoly Csaba időt kért és ez használt. Pillanatok alatt fordított és a szünetig háromra növelte előnyét az ETO.
A fordulás után sem adta fel a Vác, de egyre inkább kidomborodott a tudáskülönbség. Görbicz szebbnél-szebb gólokat lőtt és a többiek is igyekeztek kiszolgálni a szurkolókat. Az utolsó 10 percben az összes fiatal a pályán volt a győriek közül és őket Görbicz, valamint Dokic gardírozta, sikerrel. Két nappal a dunaújvárosi siker után ismét nyert az ETO és már csak 8 lépést kell megtennie az egyik nagy célig.
A mérkőzés előtt több díjat is átvehettek a győri játékosok a női válogatott szövetségi kapitányától, Hajdu Jánostól: Görbicz Anita az év kézilabdázója, Pálinger Katalin az év kapusa, Aurelia Bradeanu az év légiósa, Deáki Dóra az év ifjúsági játékosa lett. Ana Dokicot pedig Szerbia legjobb női játékosának választották.