Az eredményt tekintve magabiztos győzelmet aratott az Audi-ETO Dunaújvárosban, a valóságban azonban alaposan megizzadt az első számú rivális, a Dunaferr vendégeként a listavezető győri gárda. Hiába volt az első félidőben megszerzett hatgólos előny, a folytatásban fej fej mellett haladtak a felek, s csak a véghajrában sikerült felülkerekedni a dunaújvárosi együttesen.
Konkoly Csaba vezetőedző egy nappal a meccs után így értékeli a történteket: „Jelentős előnyünk birtokában taktikát váltott a Dunaferr, a két emberfogásos játék megzavart bennünket, a védekezés sem volt olyan hatékony, mint amikor hat góllal elmentünk. Szerencsére jókor jött a szünet, majd a második félidőben rendre nálunk volt az előny.
Amit nagyon nagy dolognak tartok, hogy remekül bírtuk erővel a végjátékot, hiszen tulajdonképpen az utolsó öt percben tettük megnyugtatóvá a sikerünket. Ez alighanem az elmúlt időszakban elvégzett kemény munka eredménye. Természetesen örülünk annak, hogy hibátlanok maradtunk, de arra azért felhívom a játékosok figyelmét, még ne érezzék zsebben az aranyérmet.
Azért még sokat kell dolgoznunk, elvégre ha egyszer ilyen előnybe kerültünk, azt jó lenne meg is őrizni, hogy saját kezünkben maradjon a sorsunk."
A találkozónak győri vesztesei is voltak. Mintegy húsz szurkoló ugyanis kívül rekedt a dunaújvárosi csarnokon. Hiába érkeztek jó egy órával korábban a helyszínre, a biztonságra hivatkozva nem vásárolhattak belépőt, így nem láthatták kedvenceik újabb győzelmét.
Ha ezt az élményt nem is pótolja, pénteken megtekinthetik a zöld-fehéreket a pórul járt szurkolók is, ugyanis Görbiczék 18 órakor a Vácot fogadják a Magvassy-csarnokban.