A több kulcsjátékosát pihentetve kezdő hazaiak ellen az első meccsharmadban teljesen egyenrangú ellenfél volt csapatunk. A tavaly szeptember óta minden mérkőzését győztesen megvívó bajnokesélyessel szemben a 20. percben át is vették a vezetést a mieink. A hazai időkérés után változott a helyzet, a győrieknél már a legjobb összeállítású hölgykoszorú játszott és fordított a szünetig.
A hazai dominancia folytatódott a szünet után is, ám a Kenyeres-hölgykoszorú rendkívül harcos, lelkes játékkal biztosan tartotta tízen belül a különbséget. A meccs vége felé mindkét oldalon lehetőséget kaptak a fiatalok, akik bizonyítottak az edzőknek, hogy lehet rájuk számítani. A váciak legeredményesebb gólszerzője a hat találatot elérő Szilágyi Anett (képünkön) volt. A nyolcgólos vereség mindenképpen hízelgő a váciakra, hiszen nem sok csapat úszta meg Győrött ilyen kevéssel. És, emlékezzünk: ősszel a Rába-partiak 15-el nyertek Vácott ...
Kenyeres József: "Észre kellene venni, hogy a kiscsapatok nélkül nem tartható fenn a magyar kézilabdasport színvonala. Ehhez azonban számukra is biztosítani szükséges a feltételeket."
Sok gólt hozott a fiatalok összecsapása is. Az első játékrészben remekül támadó váciak a folytatásban már ritkábban voltak eredményesek, míg a hazaiak kiegyensúlyozott játékot produkálva 21-17-es félidő után 41-30-ra nyertek. A mieink közül Orosz Eszter 11, Mezei Tímea 6, Barján Bianka 5 találatával volt a legeredményesebb.