Akárhonnan számoljuk, az egyik legfontosabb mérkőzését nyerte meg a Bajnokok Ligája középdöntőjében a Győri Audi ETO KC. A csoportban a Nürnberget a többieknél kicsit gyengébbnek, a Valceát talán kicsit erősebbnek gondolják a szakemberek (habár a pénteki döntetlen keresztül húzta a számításokat), így az elődöntő kulcsa a Lada Togliatti legyőzése lehet.
A mérkőzések azonban szerencsére a pályán dőlnek el, márpedig a győriek ott legyőzhetetlenek ebben a szezonban. Tomori Zsuzsanna szerette volna, ha így is marad, és átlövésből ő szerezte az első gólt Togliattiban. Védekezésben is sokat tett hozzá a játékhoz, a felállt fal ellen tehetetlennek bizonyultak az oroszok. Támadásban viszont több labdát is eladott a Győr, a gyors indítások pedig versenyben tartották a Ladát. A játék képe alapján a mieinknek már a szünetben is gólokkal kellett volna vezetni, a buta hibák miatt mégis döntetlennel fordultak a csapatok (12-12).
A második játékrész az elsőhöz hasonlóan Tomori-góllal indult, majd Vérten Orsolya is nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt. A balszélső ötször köszönt be a világbajnok Szidorovának, ennél többet csak Görbicz Anita lőtt.
A vége magabiztos győri siker, az pedig különösen bíztató, hogy Vértenék nem is játszottak igazán jól. Mert ha az Audi egyszer beindul, nemhogy a Nürnbergnek, a Valceának is nehéz dolga lesz magyar csapattal szemben.