Görbicz Anita két góljával kezdődött a Győri Audi ETO KC második csoportmérkőzése a Bajnokok Ligája középdöntőjében, és a folytatásban is lendületben maradt mind a csapat, mind az irányítója. A 19. percben már nyolc gól volt a különbség a két gárda között, nürnbergi időkérés után innen zárkóztak fel a vendégek öt találatra. A félidő végén aztán újra Görbicz villant, a válogatott irányító góljának köszönetően a szünetben 17-11-re vezetett a Rába-parti alakulat.
A második félidő elején ismét növelte előnyét a Győr, de Görbicz kiállítása megzavarta a hazai csapatot, és megint csak feljött öt találatra a Nürnberg. Három gólra olvadt a két együttes közötti különbség, amikor Konkoly Csaba, az ETO vezetőedzője érezte úgy, hogy ráfér tanítványaira az időkérés. A rövid fejmosás hatott, és bár a folytatásban is sokat hibáztak a győriek, közelebb már nem férkőzött az ellenfél. A hajrában már csak a különbség mértéke volt a kérdés, a hazaiak végül öt góllal verték a német bajnokság listavezetőjét.
A Győri Audi ETO KC sorozatban 26. tétmérkőzését nyerte meg, így a Bajnokok Ligájában és a magyar pontvadászatban is százszázalékos teljesítménnyel menetel.