Hornyák Ágnes, párjával: Muravölgyi Dániellel érkezett. Nem titkolható tehát, hogy személyes szálak is fûzik Ágit a klubhoz, hiszen Dani édesanyja, Dr. Logodi Annamária, alapító tag. Az személyes találkozás élménye, a lányok közvetlensége, kedvessége hamar eloszlatta a népszerûségükből eredő izgalmamat.
- Nagyon örülök, hogy itt lehetek, mindig közel állt a lelkemhez a jótékonykodás, ha eljutok "arra a szintre", én is belekezdek. Tavaly a hátrányos helyzetû gyerekek karácsonyán három zsák, javarészt a szurkolóktól kapott kabalát ajándékoztam el. Szerintem így került a legjobb helyre - mondta Pálinger Katalin mosolyogva.

Természetesen gyorsan a jelenlegi sporthelyzetre, a csapatra és az utolsó, Lada Togliatti-tól elszenvedett vereségre terelődött a szó, a Rotary tagjai kíváncsian faggatóztak.
- Sajnálom, hogy legutóbb így sikerült. Bár hozzáteszem, tíz éve vagyok válogatott, már több helyen sportoltam a világban, sokat láttam. A vereséget nehezen bocsátja meg a magyar közönség. Hajlamosak felejteni, vereség után, gyorsan eltörpülnek az előző dicsőségek. Más a mentalitás. Én mindenesetre optimista vagyok - mondta Kati, majd folytatta: - Nürnbergben szerzett sérülésem elég súlyos, két szalag elszakadt a bokámban. Az orvosi ellátásban is összehasonlíthatatlan különbségek vannak. Nem szemrehányás, de még van mit fejlődnünk. Dániában például a női válogatottak egy vízhólyag miatt három napig nem mennek pályára. Mi ezt nem tehetjük meg. Én egy hét után már részt vettem a bemelegítésben. Ilyen alapvető különbségek vannak a világ sportolói közt - mesélte a világklasszis kapus kicsit panaszosan. A győri edzőváltás is ott sorakozott a kérdések közt.

- Róth Kálmán kapcsolata megromlott a játékosokkal, már nem volt tekintélye. Pedagógus kellett ehhez a jó állományhoz és Konkoly Csaba hihetetlenül tud bátorítani minket. A csapatnak pont jókor jött a váltás - mondta Ági.

Március 15-én Romániában játszik a Győri Audi ETO, a rotarys tagok nagy érdeklődéssel várták a lányok meccshez fûzött kommentárját:
- Csak annyit mondhatunk, háború lesz. Rengetegen lesznek Erdélyből, emlékezetes játék lesz biztosan.

Mint megtudtuk, a meccs után, hétfőtől már a Tatai Edzőtáborban készülnek. Végszóként, a jövőt érintő kérdésekre gyors és határozott válaszokat fogalmaztak meg:
- Franciaországban továbbjutást remélünk és irány Peking! A komáromi Rotary Klub, a jövőben is szurkol a lányoknak.