Győri Audi ETO KC - Zvezda Zvenigorod 21-27 (11-15)
Győr, 2600 néző. V.: Alin-Sergiu Cirligeanu, Gheorghe Bejenariu (román)
Győr: Herr - Mravikova 4, Hornyák 3, Bradeanu 5/1, Spiridon 2, Tomori 1, Vérten 3.
Cs.: Pálinger (kapus), Dokic, Görbicz 3/3.
Edző: Konkoly Csaba
Zvezda: Saidova, Sanko - Sipilova 9, Poltorackaja 6, Poljenova 4/3, Boklascsuk 2, Andrjusina 2, Karejeva 1, Dmitrijeva 1, Krannyik 1, Romenszkaja 1.
Hétméteresek: 5/4, illetve 3/3
Kiállítások: 2, illetve 14 perc

A győri szurkolók többsége magabiztos győzelmet várt a múlt heti oroszországi siker után, de a józanabbak sokkal nehezebb mérkőzésre számítottak. Ezúttal nekik lett igazuk. Sajnos.
A bemelegítés után kiderült, hogy Görbicz Anita vállalja a játékot, így Drávai Gyöngyi került ki a keretből. Az Audi ETO a héten megfázással küszködő Pálinger helyett Herr Orsolyával kezdett a kapuban, míg a mezőnyben a Vérten, Tomori, Bradeanu, Spiridon, Hornyák, Mravikova hatos lépett pályára.
A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, Poljenova és Poltorackaja találataival rövid idő alatt ledolgozták hátrányukat. A győriek próbálkoztak, de szinte semmi sem sikerült nekik. A 10. percben már négy góllal vezettek a vendégek. Ekkor lépett pályára Pálinger Katalin és Görbicz Anita. Egy kicsit feljavult a hazaiak védekezése és a támadásaikat is sikeresebben fejezték be, így előbb egyenlített a Győr, majd a vezetést is átvette. Sajnos emberelőnyben nem sikerült növelni az előny, sőt hátrányban megléptek az oroszok. A félidőben négygólos vendég előnnyel (11-15) vonultak öltözőbe a csapatok.
A hazaiak a második félidőre sem találták meg a Poltorackaja - Sipilova páros kapcsolatának ellenszerét, így a beálló - aki nagyon hamar két kétperces büntetést szedett össze - a mérkőzés végéig kilenc, az irányító pedig hat találatig jutott.
A vendégek a múlt heti fiaskó után sokkal jobb játékot mutattak be Győrött, míg a hazaiaknál csak nagyon kevés játékos nyújtotta azt a teljesítményt, ami sikerre vezetett volna.
A Zvezda a mai teljesítménye alapján - összesítésben 50-46 - megérdemelten jutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.