Az idei esztendőben már Csurgó is beszállt a szurkolói tornák szervezőinek sorába, 2008. június 20. és 22. között hat csapatos tornát rendeztek Somogy megyében.
A szervezők első alkalomra a Veszprém KFC, a Gyöngyös KSzK, a Szeged KFK és a BKU/WJ csapatát hívták meg két saját csapatuk mellé.
A hangulatos somogyi kisváros újonnan átadott sportcsarnoka adott otthont a rendezvénynek. A csapatok körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a jobb helyezésekért, többször kiélezett mérkőzéseken. A győri csapat a felkészülés jegyében utazott erre a tornára, hiszen július 4. és 6. között már Győrött, a Magvassy sportcsarnokban kell pályára lépniük. 
A győriek a torna első mérkőzésén 20-12 arányban maradtak alul a nagy esélyes Csurgó I. csapatával szemben, majd 16-13-as vereséget szenvedtek a Csurgó II. csapatától. Szombati utolsó mérkőzésükön a Gyöngyös-Komló csapatát nem sikerült legyőzniük (10-11), és ez később egy helyezést jelentett.
Vasárnap előbb a Veszprém csapatával mérkőztek, ahol 17-7 arányban bizonyultak jobbnak a bakonyiaknál, majd a torna zárómérkőzésén 11-10-re legyőzték az esélyesebbnek tartott szegedieket.
Sajnos ez az eredmény már nem változtatott a végső sorrenden, a csapat rosszabb egymás elleni eredményének köszönhetően az ötödik helyen végzett. Gyógyír, hogy a torna gólkirályi címét Vass Dániel szerezte meg.

Részletesebb eredmények

Fotók csurgói szemmel
Fotók veszprémi szemmel