Az előző évek sikeres tornáit követően idén ez már a negyedik torna lesz, Gyöngyös, Szeged és Csurgó után most Győrött mérkőznek meg egymással hazánk legjobb szurkolói csapatai.
A helyszín idén is a Magvassy Mihály Sportcsarnok, ahova a szervezők 11 csapat közel 250 játékosát várják péntek este. A versenybizottság a megnyitót követően készíti el a sorsolást, így minden csapat csak a helyszínen tudja meg, kivel kell megmérkőznie a hétvége során. A torna résztvevői: címvédőként a Fan-Club Csurgó, a Dunaferr SKC, a Ferencvárosi SzuCsa Kézilabda, a Gyöngyösi Kézilabda Szurkolói Klub, a Nyíregyháza KFC, a Red-Blue Panthers Vác, az SZBP Komló, a Szegedi Kézilabda Fan Club, a Veszprém KFC, illetve hazai csapatként a BKU/WJ és a Green Danger. A mérkőzéseket a hazai és nemzetközi porondon is közremûködő játékvezetők vezetik.
Pénteken este 19:15-től Katona Sándor, az MKSZ Versenybizottságának elnöke és Vanyus Attila alelnök válaszol a szurkolók kérdéseire.
A mérkőzések szombaton reggel kilenc órakor kezdődnek és este hatig pattog a labda a felújított parketten. Ezen a napon a csoportmérkőzések és a negyeddöntők kerülnek megrendezésre. Vacsora után az ismerkedésé és a szórakozásé a főszerep.
Vasárnap szintén kilenc órától lépnek pályára a csapatok. Délelőtt az alsóházi rájátszás mérkőzéseit, valamint az elődöntőket tekinthetik meg a várhatóan nagy számban kilátogató szurkolók, majd délután a helyosztókra kerül sor. Várhatóan 15 órakor kezdődik az eredményhirdetés.
A rendezvényt Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, Sportigazgatósága, a Lipóti Pékség és Manuel Kávébár, a Wiesbauer-Dunahús Kft., az ÖKO-Serv 2000 Kft., valamint a PG-Revax Kft. támogatja.