Délelőtt:
Győrhő ETO FKC - Érsekújvár 28-27 (13-17)
Győr, felkészülési mérkőzés. V.: Hofbauer, Szakatics
ETO: Hoffmann - Székely 5, Kányai, Széles 3, Nagy 2, Gheorghe 6, Petrovszki 1, Forrai 8, Horváth 1, Németh 2.
Edző: Vura József
Érsekújvár: Pcola, Kanás - Rabek 3, Mojzes, Seben, Petko 5, Szûcs 5, Husty, Sevcik 1, Vadkerti 9, Burican, Lubusky 2, Sramel, Szapu 1, Ivanov.

Délután:
Győrhő ETO FKC - Érsekújvár 34-24 (15-14)
Győr, felkészülési mérkőzés. V.: Hofbauer, Szakatics
ETO: Hoffmann - Székely 6, Kányai, Becker 5, Széles 3, Nagy 3, Gheorghe 3, Petrovszki 4, Forrai 4, Horváth 4, Németh 2.
Edző: Vura József
Érsekújvár: Pcola, Kanás - Rabek 7, Mojzes, Seben, Petko 2, Szûcs 3, Husty 2, Sevcik 2, Vadkerti 6, Burican 1, Lubusky, Sramel 1, Ivanov.

Vura József a délelőtti találkozóra már csak tíz játékost tudott nevezni. Kovács Ádám, Herjeczki Balázs és Struhár Péter vírusos megbetegedéssel küzd, Szabó András, Konkoly Tamás és Bognár Róbert sérüléssel bajlódik.
Az első játékrészben a vendégek játszottak jobban, a helyzeteiket bizos kézzel értékesítették, így megérdemelten vezettek a szünetben.
A második félidőben felkeményedett az ETO védekezése és támadásban is feljavultak. Elsősorban Forrai Dániel és Roman Gheorghe góljai tartották a lelket a csapatban, de a többiek is becsülettel küzdöttek. A kevés cserelehetőség miatt mindenkire több feladat hárult, de a végére alaposan elfáradt játékosok legyőzték szlovák ellenfelüket.

Délután az első félidőben 20 percig tartották magukat a szlovákok, aztán egyre többet hibáztak. A hazaiak Székely István és Roman Gheorghe találataival fordítottak és egygólos előnnyel zárták a félidőt.
A második játékrészben meglepetésre a jóval hosszabb kispaddal rendelkező vendégeken ütköztek ki a fáradtság nyomai. A győriek Becker Balázs és Petrovszki Péter szélsőgóljaival megléptek ellenfelüktől és magabiztos győzelmet arattak. A találkozón Széles László is kidőlt a sorból, vélhetően a dereka húzódott meg.

A csapat legközelebb augusztus 27-én 17 órától Dunaújvárosban lép pályára a Dunaferr SE ellen, majd augusztus 30-án Csurgón a Komló és a Ferencváros, illetve 31-én a Gyöngyös ellen szerepel.