Az elmúlt szezonhoz képest nem lesz változás az idegenbeli mérkőzésekre történő utazásokban. A Szurkolói Egyesület tagjai a magyarországi meccsekre ingyenes busszal juthatnak el, nekik csak a belépők árát kell fizetniük. Azok, akik nem tagjai a Szurkolói Egyesületnek, továbbra is a távolságnak megfelelő díjazásért vehetik igénybe a jármûveket.
Fontos, hogy a drukkerek minél korábban - lehetőség szerint a mérkőzések előtt egy héttel - jelezzék utazási szándékukat a 30/3778-588 telefonszámon.
A nemzetközi kupameccsek esetén az Audi ETO a mérkőzésjegyek árát állja, a buszok költsége a szurkolókat terheli. Változás a tavalyi szezonhoz képest, hogy amennyiben a külföldi mérkőzésekre kapott jegyek száma kevesebb, mint ahányan belépőt szeretnének rendelni, akkor az Egyesület tagjai elsőbbséget élveznek más érdeklődökkel szemben.

Az idén is lesz szurkolói bérlet, melyet a Szurkolói Egyesület tagjai vásárolhatnak meg. A bérlet a kapu mögötti szektorba érvényes, ára 5.000 forint. A Bajnokok Ligája mérkőzésekre a klub ebben a szezonban is ún. szurkolói jegyeket bocsát ki az Egyesület tagjai számára, várhatóan 1.300 forintért, azaz a mindenkori állójegy árának körülbelül feléért.

A Szurkolói Egyesületbe történő belépésre a hétvégén megrendezendő Szabella kupán lesz mód először, az ETO mérkőzéseit megelőző órában, azaz szombaton 17.00 és 18.00, vasárnap pedig 08.45 és 09.45, valamint 18.00 és 19.00 óra között. Az éves tagság díja 5.000 forint.
A klub hagyományos évadnyitóján ugyancsak várjuk a belépni szándékozókat, a rendezvényt várhatóan szeptember 4-én 18 órától tartják meg a Magvassy Sportcsarnok mögötti területen. Az érdeklődők számára a klub vacsorát is biztosít, 300 forintos áron.
Ezt követően a Damjanich utca 29. alatt található Zsolanett ruhatisztítóban minden hétköznap 9 és 17 óra között lesz lehetőség a belépésre, illetve a kedvezményes árú szurkolói bérletek megvásárlásra, egészen október 17-ig.
A felsoroltakon túl az Egyesület tagjai 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a sportcsarnok ajándékboltjában.

A Szurkolói Egyesület kellő számú jelentkező esetén a Győrhő ETO mérkőzéseire is tervezi - minél olcsóbb -  különbuszok indítását, erről a megszokottak szerint honlapunkról kaphatnak majd tájékoztatást.