A szezonnyitó előtt ülést tartott az Audi ETO elnöksége, ahol úgy döntöttek, hogy amennyiben felkérik, Konkoly Csaba a világversenyek előtti közvetlen felkészüléseken és világversenyeken segítheti a válogatott munkáját.
A csapatkapitány Görbicz Anita elmondta, hogy a célok gyakorlatilag változatlanok, de a bajnokság és a Magyar Kupa megnyerése mellett szeretnének előrelépni a Bajnokok Ligájában is.
A csapat újoncai – Herr Anita, Mayer Szabina és Gabriela Rotis – egyöntetûen jól érzik magukat Győrben, sikeresen be- illetve visszailleszkedtek a csapatba és ahogy Mayer Szabina megjegyezte, mindent meg szeretnének nyerni, amit csak lehet.
Az Audi ETO csapata egyébként ma délután egy órakor elutazott Dunaújvárosba, ahol 17.30-kor a Kulcsár Anita Emléktornán megmérkőzik a Dunaferrel, holnap pedig az Oltchim Valcea (14.30) és a Lada Togliatti (17.45) lesz Görbiczék ellenfele. A győrieknél Rotis mellett valószínûleg nem lép pályára a vállával bajlódó Hornyák Ágnes és az olimpián megsérülő Vérten Orsolya sem, bár utóbbi sérülése már rendbe jött.