Győri Audi ETO KC - Fehérép Alcoa FKC  33-26 (15-14)

Győr, 1800 néző. Vezette: Horváth – Marton
ETO: PÁLINGER – Mravikova 3, Hornyák, SPIRIDON 1, GÖRBICZ 11(8), Tomori, VÉRTEN 8
Csere: Herr O. (kapus), Szölösi, Kovacsics 1, Szegedi 1, Herr A. 4(3), DEÁKI 3, Mayer 1
Edző: Konkoly Csaba
Fehérép. PETRÓCZI – Kovács A. 2, Triscsuk 2, Vijunaite 1, SITI 9(2), BERNATAVICIUTE 7(3), Vaszari 2
Csere: Djerics, Szikora (kapusok), Emberovics 1, Nikolics 1, Lévai 1, Kamper, Kiss A.
Edző. Sótonyi László

Kiállítások: 6, illetve 8 perc
Hétméteresek: 13/11, illetve 7/5

Nem ijedtek meg a vendégek a címvédő otthonában és elsősorban a korábbi győri kapus Petróczi remeklésének és Triscsuknak köszönhetően vezetett. Majd a győriek kapcsoltak magasabb fokozatba (6-3), de ez sem ingatta meg a fehérváriakat, akik ügyes támadásokat vezettek. A zöld-fehérek hetesekből tartották magukat. A Fehérép pedig Bernataviciute góljaival 11-9-re is vezetett. A győriek észbekaptak, néhány könnyû góllal, elsősorban Vérten góljaival fordítottak a szünetig.
A második félidő első tíz perce eldöntött mindent. Az Audi ETO védekezése és kapusteljesítménye is feljavult. Vérten és Mravikova pedig kíméletlenül belőtte a ziccereket. A vendégek egyre pontatlanabbá váltak, míg az ETO átlövő játéka színesebbé vált Deáki és Herr Anita beállásával. Már tíz gól a győri előny és a teljes hazai kezdősor a kispadon pihent, a fehérváriak - akik közül ekkor már csak Siti Eszter villogott - azonban ezt sem tudták igazán kihasználni, épphogy csak faragtak hátrányukból a meccs végére.

Konkoly Csaba: A szünetben megbeszéltük, hogy változtatnunk kell a védekezésünkön, mert ez a siker kulcsa. Ez be is jött és a fiatalok is éltek a lehetőséggel.

Sótonyi László: Félidőben kértem a lányoktól, hogy továbbra is úgy koncentráljanak, ahogy az első félidőben. Sajnos mégis „bennmaradtunk” az öltözőben, az ETO pedig kihasználta az összes hibánkat.