Győri Audi ETO KC - Budapest Bank-FTC  45 - 37 (21-16)

Győr, 2000 néző. V.: Dobrovits, Tájok.
ETO: Pálinger – Mravikova 9, Hornyák 1, GÖRBICZ 7 (2), SPIRIDON 4, Bradeanu 3, VÉRTEN 9.
Csere: Herr O. (kapus), TOMORI 7, Herr A. 3 (1) Kovacsics, MAYER 2.
Edző: Konkoly Csaba
FTC: Szidorova – BERTA 8, Németh Cs. 2, SZUCSÁNSZKI 8 (3), Szamoránsky P. 5, ZÁCSIK 6 (1), SZABÓ E. 4.
Csere: Erdélyi (kapus), Kenyeres 2, Szamoránsky A. 2, Mohácsik.
Edző: Elek Gábor

Kiállítások: 6, ill. 10 perc
Hétméteresek: 6/3, ill. 5/4

Magabiztosan kezdtek a győriek, akik a találkozó elején még jól is védekeztek, támadásban pedig remekeltek. Főleg Bradeanu villogott ebben az időszakban. Elek Gábor 8-3-as győri vezetésnél kért időt, de a hazaiak előnye tovább nőtt annak ellenére is, hogy Mravikova többször is hibázott ziccerben (12-5). Az ETO védelme felpuhult és ezt főleg szélsőik - Szabó Edina és Berta - révén jól használták ki a fővárosiak, akik 17-14-re felzárkóztak. Folytatódott a védekezés nélküli „lövészet”, amiből a szünetig az ETO jött ki jobban.
Fordulás után ismét szigorúbban védekezett a győri gárda, amelyből ekkor Tomori szórta a gólokat és a közönség hamarosan tízet számolhatott a vendégekre. Ismét lanyhult a figyelem és ezt Zácsik, valamint Szucsánszki nagyszerûen kihasználta. Jöttek a győri fiatalok, akik közül Mayer befordulásai élményszámba mentek, de Herr Anita bombái is megtalálták az utat Erdélyi kapujába. A vége nyolcgólos győri siker lett, de a védekezésen van még mit csiszolni.

Konkoly Csaba: Én figyelmeztetten játékosaimat meccs előtt, nem véletlen, hogy a Fradi eddig rengeteg gólt lőtt. Úgy látszik nem hitték el. A védekezésünkkel abszolút nem vagyok elégedett, nem csináltuk azt, amit megbeszéltünk. A 45 lőtt gól ellenére támadásban is voltak hibák, hiszen előfordult, hogy hosszú gólcsendet tartottunk.

Elek Gábor: Jobb védekezéssel, talán még ennél is több volt ebben a mérkőzésben, de így is becsületesen helytálltunk a világ egyik legjobb csapatának otthonában.