Győrhő ETO FKC – Kecskeméti Delfin KC 32 – 36 (19-21)

Győr, 400 néző. Vezette: Andorka – Hucker
ETO: Hoffmann – Székely 2, Struhár 1, Forrai, Kányai, BOGNÁR 6, Széles 3(1)
Csere: Herjeczki (kapus), KONKOLY 6, SZABÓ A. 9, BECKER 4, Horváth A. 1, Kovács Á.
Edző: Vura József
Kecskemét:  Erdélyi – Berta 3, TÓTH E. 9(1), DENGI 4, BÍRÓ B. 6, Dobó 1, KEKEZOVICS 8(2)
Csere: Kovács R.(kapus), Dobardzijev 4, Drabant, Juhász 1, Skrbic, Veselinov
Edző: Péter József

Kiállítások: 14, illetve 14 perc
Hétméteresek: 2/1, illetve 4/3

Nem elég, hogy a héten a Győrhő ETO egyetlen beállósa, Gheorghe Roman lelépett, még a csapat egyik legjobbja Nagy Tamás is megsérült az egyik edzésen, így aztán rá sem számíthatott Vura József.
A Kecskemét az első negyedórában állva hagyta az ETO-t (7-14). Védekezés és kapusteljesítmény egyik oldalon sem volt igazán, de a vendégek legalább támadásban mutattak valamit Tóth, Bíró és Kekezovics révén. Vura József időkérése megváltoztatta a játék menetét és elkezdte a felzárkózást az ETO. Különösen Becker, Bognár és Szabó volt eredményes.
Fordulás után fej-fej mellett haladtak a csapatok és a győriek 25-24-nél vezettek először és utoljára. Úgy tûnt, a felzárkózás felemésztette a tartalékokat, támadásban is sokat hibáztak a hazaiak, labdákat adtak el és olykor kapkodva lőttek, így a végén a Kecskemét behúzta a két pontot.
Nagy a baj a Győrhő ETO-nál, hiszen az egyik közvetlen vetélytárs is győzni tudott Győrben. Egy biztos, a csapatot sürgősen meg kell erősíteni, egyébként csak álom marad a bentmaradás. Igaz ehhez már most bravúr kell.