DVSC-Aquaticum – Győri Audi ETO KC  24 – 22 (13-13)

Debrecen, 1600 néző. Vezette: Bonifert – Oláh
DVSC: Pastrovics – Csáki 3, Hornyák 2(1), Szabó V. 5, Sinkarenko 3(1), Crap 5(2), Stuparicova 3
Csere: Uhrakova 3, Bognár B., Kazai, Kovács A., Soós V.
Edző: Bakó Botond
ETO: Pálinger – Mravikova 2, Hornyák 1, Spiridon 3, Görbicz 3(1), Tomori 5, Vérten 3
Csere: Bradeanu 3, Kovacsics, Herr A., Mayer 2, Horváth B., Deáki
Edző: Konkoly Csaba

Hétméteresek: 7/4, illetve 1/1
Kiállítások: 14 perc, (Crap piros lappal) illetve 16 perc

A bajnokság szuperrangadója egyik televíziós társaság számára sem volt fontos, így aztán az itthon maradottak a www.kisalfold.hu és az Oxigen FM jóvoltából tudták nyomon követni a két legjobb magyar csapat csatáját.
Jobban kezdett a Debrecen és már 9-5-re is elhúzott, de Konkoly Csaba időkérése után az ETO felzárkózott és a szünetre egyenlített.
Fordulás után hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. A játékvezetők kiállítás-parádét rendeztek és alig-alig voltak a pályán a csapatok egyenlő létszámmal. Hét perccel a vége előtt 21-18-ra meglépett a DVSC, de Konkoly Csaba időkérése ismét segített, így aztán a hajrára döntetlennel fordultak az együttesek. Az ETO is gólt szerezhetett volna, de mégis a hazaiaknál volt az előny. Ismét győri gól, sőt a vezetést is megkaparinthatta volna a bajnok, de nem sikerült. Ellenben Csáki góljával 23-22-re ismét a hazaiak álltak jobban. Konkoly Csaba kapott két percet reklamálásért. Újabb kihagyott győri helyzet után pedig Uhrakova beállította a végeredményt. Az ETO 17 hónap után szenvedett vereséget és az is kiderült, hogy a magyar bajnokság nem egycsapatos.