Győri Audi ETO KC – Váci NK 34 – 25 (15-17)

Győr, 1000 néző. Vezette: Bujdosó – Tomecskó
ETO: Pálinger – Mravikova 4, Hornyák, SPIRIDON 5, Kovacsics 4(3), TOMORI 6, Vérten 4
Csere. Herr O.(kapus), Deáki, Rotis-Nagy 1, GÖRBICZ 8(3), Herr A. 2, Mayer
Edző: Konkoly Csaba
Vác: JUHÁSZ – ORBÁN 4, Ábrahám 3, FARKAS V. 3, Schmidt 2, VESZELI 5, Gerstmár 2
Csere: Sipeki, Nábelek (kapusok), SZILÁGYI 6, Barján
Edző: Kenyeres József

Kiállítások: -, illetve 6 perc
Hétméteresek: 6/6, illetve 1/0

Görbicz Anitát igyekezett ezen a mérkőzésen pihentetni Konkoly Csaba, de a 22. percben, amikor már négy góllal vezettek a nagyszerûen játszó vendégek, kénytelen volt pályára küldeni. Ez arra volt elég, hogy két gólra zárkózzon fel az ETO a szünetig.
Fordulás után folytatódott a győri „rémálom”. Védekezésben kevés ütközés, elváltások, támadásban pedig rengeteg pontatlanság, kapkodás, gyenge lövések jellemezték a hazaiakat. 20-15-re lépett meg a Vác, de mire komolyan gondolhatták volna, hogy akár győzhetnek is a Magvassyban, a győriek varázsütésre magukhoz tértek. Rengeteg volt a labdaszerzés és már nemcsak Görbicz és Spiridon, hanem Vérten, Tomori és Herr Anita is pontosan célzott, így a végeredmény úgy alakult, ahogy azt mindenki várta. A Zvenigorod ellen azonban ennél sokkal jobb és pontosabb játék kell.

Konkoly Csaba: Nagyon rossz hozzáállással kezdtük a mérkőzést, azt hittük, hogy nem kell ütköznünk, gyorsan mozognunk. Ezt a szünetben megbeszéltük, de kellett még egy negyedóra, hogy felpörögjünk arra a szintre, ami a Vác ellen szükséges volt a győzelemhez.

Kenyeres József: Jól játszottunk. Az ETO a 45. percben váltott és kijött a tudáskülönbség.

Görbicz Anita: Én is megijedtem az Ikast elleni meccs szünetében. Ilyen még nem történt velem. Túl vagyok a kivizsgáláson és úgy tûnik minden rendben van, nincsenek szív problémáim. Valószínûleg a fáradtság okozta a rosszullétet.